ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Disco Party με 80s retro διάθεση!

Τα Three Cents, η δημοφιλής εταιρεία super premium mixers, διοργάνωσε το μεγαλύτερο After Party στo πλαίσιo του Athens Bar Show 2023. Στην πρεμιέρα του κορυφαίου θεσμού για τους bartenders και επαγγελματίες των μπαρ και της εστίασης, που διοργανώνεται για 13η συνεχή χρονιά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, και συγκεντρώνει δεκάδες εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, τα Three Cents έκλεψαν τις εντυπώσεις με ένα ανεπανάληπτο Disco Party στο Zelus Club στο Κολωνάκι.

Με 80s retro διάθεση, στο invitation-only exclusive event που ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα οι εκπλήξεις διαδέχονταν η μία την άλλη: οι face painting artists που υποδέχονταν στην είσοδο το κοινό, οι roller skate dancers, οι mirror performers, και το bubble rain που έρεε άφθονο, έδωσαν από την αρχή το στίγμα της βραδιάς, που απογειώθηκε με το διασκεδαστικό μουσικοχορευτικό show του εξαιρετικού στο είδος του, Τόνι Σφήνου.

Μαλβίνα Παυλοπούλου, Εριέττα Ευσταθίου, Νικόλας Τσούτσουρας, Μιχαήλ Ταμπακάκης, Βασίλης Μαντζώρος, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Γαία Μερκούρη
Γιώργος Μπόλμπασης, Υβόννη Ντόστα, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Χρήστος Μπίρμπας
Φίλιππος Μιχόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, Σοφία Τερζοπούλου (Head of Marketing & Communications Three Cents), Γιώργος Μπάγκος (Γενικός Διευθυντής των Three Cents)
Πλάτων Παπαγιαννόπουλος, Υβόννη Ντόστα

Το ξέφρενο πάρτι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τις uplifting disco house επιλογές των Frankie Lluc, Pissi & Junior Mi -ευρέως γνωστοί ως Yucatan- που πήραν τη σκυτάλη στα decks και ξεσήκωσαν το κοινό, αποδεικνύοντας ότι δικαίως κατατάσσονται ανάμεσα στους πιο σημαντικούς και πρωτοποριακούς DJs της γενιάς τους.

Γαία Μερκούρη, Μαλβίνα Παυλοπούλου
Χρήστος Μπίρμπας, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος
Tonis Sfinos
Disco Party με 80s retro διάθεση!

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!