ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δυνατοί μαζί: "Πώς να διαχειριστείτε  απειλές και συγκρούσεις" 

Ποια είναι τα ουσιαστικά στοιχεία που κάνουν μια σχέση πετυχημένη να διαρκεί; Ποια είναι τα εμπόδια  και οι παγίδες που μειώνουν την «αρχική μαγεία», μπλοκάρουν την εξέλιξη της σχέσης και μας κάνουν να απογοητευόμαστε γρήγορα; Ποιες είναι οι απειλές που μπορεί να κλονίσουν τη σχέση σας και πώς θα τις αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά;

Τεχνικές και μυστικά για να κτίσετε και να διατηρήσετε τις υγιής και δυνατές σχέσεις που σας αξίζουν.

Τι μας δίνει αληθινή  ευτυχία & νόημα ζωής; Είναι το χρήμα, η αναγνώριση, η επιτυχία; Πρόσφατη έρευνα που ολοκληρώθηκε στο Πανεπιστήμιο του Harvard, μετά από  75 χρόνια -πρόκειται  για μια από τις πιο μακροχρόνιες και εμπεριστατωμένες  έρευνες που έχουν γίνει στον κλάδο- αποδεικνύει ότι αυτό που φέρνει ευτυχία, ισορροπία και υγεία στο άτομο είναι η ποιότητα των διαπροσωπικών σχέσεων στη ζωή του!

b132e82ff3c6ebe790cd1bf08832e89d

Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικές είναι οι ποιοτικές σχέσεις για την ισορροπία, την ευτυχία και τη ψυχική και σωματική μας υγεία. Παρόλα αυτά διαπιστώνουμε καθημερινά πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η δημιουργία και η διατήρησή τους! Όλοι τις αναζητούμε, αλλά λίγοι κατορθώνουμε να τις κατακτήσουμε και διατηρήσουμε. Γιατί άραγε; Ονειρευόμαστε, συναντιόμαστε, συνδεόμαστε, μαγευόμαστε… και μετά; Τι συμβαίνει μετά; Τι πάει λάθος; Τι αλλάζει; Τι μας ξεφεύγει; Γιατί χάνεται ή δεν δημιουργείται ποτέ η «μαγεία»;

Πέμπτη 26 Μαΐου 2016, 6.30 – 8.30μ.μ.
στη Life Clinic Group, Αδριανού 4, Νέο Ψυχικό

Εισηγήτρια Tζίνα Γ. Θανοπούλου, ΕD.Μ, ΜΑ, Ηarvard University
Διευθύντρια Τμήματος Ψυχολογίας Life Clinic Group

Phychologies-PHOTO-GINAH Τζίνα Θανοπούλου είναι Συμβουλευτική Ψυχολόγος & Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Έχει εξειδίκευση στη Συμβουλευτική Παιδιών, Εφήβων σε «Ρίσκο» ( Risk & Prevention Psychology), στη Συμβουλευτική Οικογένειας & Ζευγαριών και στην Γυναικεία Ψυχολογία.
Με  20 χρόνια εμπειρίας ως Συμβουλευτική Ψυχολόγος στο International School of Athens/TASIS και στο  PIERCE του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδος, έχει μια πολύπλευρη και μοναδική εμπειρία που συνδυάζεται με βαθιά γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως τα παιδιά.
Είναι έγκριτο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας  Συμβουλευτικής ΕΕΣ και μέλος του Δ.Σ. και μέλος της Ευρωπαϊκής εταιρείας Συμβουλευτικής & της Αμερικανικής Εταιρείας Ψυχολογίας.

error: Content is protected !!