ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Καλή επιτυχία WIND Running Team!

Για καλό σκοπό θα λάβουν μέρος στον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας οι Σωκράτης Αλαφούζος, Λένα Αρώνη, Πάνος Βλάχος, Νίκη Κάρτσωνα, Γιώργος Μανίκας, Μαρία Μπεκατώρου, Νικολέτα Ράλλη, Έυη Φραγκάκη και Κώστας Φραγκολιάς.

WIND_Running_Team-4642WIND_Running_Team-4680

Οι δημοφιλείς Έλληνες, ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση της WIND να συμμετέχουν στην κορυφαία διοργάνωση, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου ως πρεσβευτές της WIND Running Team, στηρίζοντας το σημαντικό έργο του μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας Προστασίας Μητέρας και Παιδιού «Κιβωτός του Κόσμου» και της Εταιρίας κατά της Κακοποίησης του Παιδιού «Ελίζα».

WIND_Running_Team-4712WIND_Running_Team-5217WIND_Running_Team-5220

Εκ μέρους κάθε «πρεσβευτή» που θα τρέξει με τα χρώματα της στη διαδρομή των 5χλμ., η WIND θα προσφέρει στα δύο σωματεία το ποσό των 1000€. Συνολικά τα μέλη της WIND Running Team που θα λάβουν μέρος στους αγώνες δρόμου 5χλμ, 10χλμ και στη Μαραθώνια διαδρομή των 42.195χλμ αναμένεται και φέτος να ξεπεράσουν τα 1500 άτομα.

Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης ανάμεσα στους επώνυμους δρομείς της Wind Running Team!

Ο Στέλιος Κωνσταντινίδης ανάμεσα στους επώνυμους δρομείς της Wind Running Team!

Στη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Κολωνό, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων WIND, κ. Γιώργος Τσαπρούνης δήλωσε: «Τα βλέμματα της παγκόσμιας αθλητικής, και όχι μόνο κοινότητας, θα είναι στραμμένα στις 9 Νοεμβρίου και πάλι στην Αθήνα που διοργανώνει τον 32ο Αυθεντικό Μαραθώνιο δρόμο. Η WIND, από το 2011 δίνει τον καλύτερό της εαυτό στο σπουδαίο αυτό γεγονός, συμμετέχοντας με την ομάδα της WIND Running Team, μεταφέροντας το μήνυμα για την αξία της κοινωνικής αλληλεγγύης. Η φετινή διοργάνωση με ρεκόρ 35.000 δρομέων, θα αποτελέσει μια μοναδική μέρα ενθουσιασμού, χαράς και συμμετοχής. Από την πλευρά μας, επιδιώκουμε να προσφέρουμε δύναμη και κουράγιο στους εκπροσώπους των δύο φορέων. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε ένα αξιόλογο χρηματικό ποσό για να στηρίξουμε το εξαιρετικό τους έργο για τα παιδιά. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους αποδέκτες της πρόσκλησής μας να ενωθούν μαζί μας για καλό σκοπό. Ραντεβού το πρωί της Κυριακής 9 Νοεμβρίου στην εκκίνηση για να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα αλληλεγγύης».

WIND_Running_Team-5105WIND_Running_Team-4783

Από την πλευρά της «Κιβωτού του Κόσμου», ο πάτερ Αντώνιος ευχαρίστησε την WIND για τη στήριξή της για δεύτερη φορά, τους πρεσβευτές για τη συμμετοχή τους και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τονίζοντας: «Όλη αυτή η ενέργεια του Μαραθώνιου μας δίνει πολύ δύναμη. Έχουμε πολλά παιδιά που φροντίζουμε καθημερινά εδώ στην Αθήνα και στα δύο ακόμα παραρτήματά μας, στην Ήπειρο και στην Χίο».

WIND_Running_Team-5119

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου ΕΛΙΖΑ- Εταιρία Κατά της Κακοποίησης του Παιδιού, κ. Λεωνίδας Γεωργόπουλος: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία WIND που στέκεται δίπλα μας ως υποστηρικτής και πρεσβευτής της αποστολής μας. Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ είναι η πλέον εξειδικευμένη Μη Κυβερνητική Οργάνωση με σκοπό να προστατεύει και να προάγει τα δικαιώματα των παιδιών που έχουν υποστεί είτε κινδυνεύουν να υποστούν κακοποίηση ή παραμέληση, δίνοντας έμφαση στις ηλικίες 0-6 ετών. Το έργο μας είναι εξίσου σημαντικό τόσο σε επίπεδο πρόληψης αλλά και θεραπείας των παιδιών που έχουν
κακοποιηθεί και παραμεληθεί. Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη ζωή τους και μόνο με τη βοήθεια και την ουσιαστική συμβολή εταιριών όπως είναι η WIND μπορούμε να κρατήσουμε την υπόσχεση μας ζωντανή».

WIND_Running_Team-5067WIND_Running_Team-5241WIND_Running_Team-5244WIND_Running_Team-5260WIND_Running_Team-5274

Καλή επιτυχία Wind Running Team! xxx

error: Content is protected !!