ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δημιουργήστε συνειδητά την ζωή που ονειρεύεστε μέσα από το Reiki!

Το έχω γράψει πολλές φορές και θα είναι τεράστια η χαρά μου να το γράψω άλλες τόσες, για το πόσο χαίρομαι να γράφω για τους φίλους μου!
Βέβαια, επειδή αυτές εδώ οι σελίδες δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση “Το Ημερολόγιο της Φαίης”, αντιλαμβάνεστε, πως για να αναφέρομαι σε αυτούς, πάει να πει πως ενδιαφέρουν το πολύ, το μεγάλο κοινό, για τα Έργα και τις Ημέρες τους. Αν ανατρέξετε στην κατηγορία “People” του Fay’s Control, θα συναντήσετε αρκετούς αγαπημένους φίλους μου, που είμαι ιδιαίτερα υπερήφανη για αυτούς. Για τα ταλέντα τους, για τα όνειρα τους, για τους στόχους και για τα επιτεύγματα τους. Για το γεγονός πως είναι αναγνωρίσιμοι στο μεγάλο κοινό για όλους τους σωστούς λόγους.
Μία από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η Εύη Χατζηγιάννη. Σας έχω ξαναμιλήσει (φυσικά) για την Εύη, σας την είχα παρουσιάσει στο Fay’s Control την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου, όταν όλα στις Σπέτσες όπου παραθερίζουμε και αυτή και εγώ, κυλούν πλέον με πιο αργούς, πιο νωχελικούς ρυθμούς, τους οποίους απολαμβάνουμε στο έπακρο, έως ότου επιστρέψουμε στην πόλη και στις υποχρεώσεις της.
Περιέγραφα θυμάμαι τότε, για τις ομορφότερες ημέρες του θέρους μας:

“…Η τελευταία Πέμπτη του Αυγούστου. Ζεστή και ίσως λίγο μελαγχολική. Και μόνο που την αναφέρεις ως την “τελευταία” του καλοκαιριού, μελαγχολείς. Κι ας είσαι ακόμη εδώ, κι ας ζεις τις ομορφότερες ημέρες του νησιού. Τις ήσυχες, τις όμορφες, τις νωχελικές, τις αξέχαστες του. Και είναι και αυτή η ώρα. Μετά την θάλασσα, εκεί γύρω στις 19.30′ που ο ουρανός έχει πάρει φωτιά από τα χρώματα της ολόχρυσης ώρας. Άλλοτε θα ήμασταν ακόμη στην παραλία ή θα ρεμβάζαμε από άλλον έναν όλο αρώματα και δροσιά κήπο, θα πίναμε Pimm’s και θα παίζαμε τάβλι. Σήμερα, την τελευταία Πέμπτη του Αυγούστου, κατευθύνομαι σε ένα από τα πιο επιβλητικά αρχοντικά του νησιού, στο στολίδι που καμαρώνει στο κέντρο της Ντάπιας από το 1864 και που πλέον οικοδέσποινα του είναι η Εύη Χατζηγιάννη, Counseling Psycologist και Reiki Master Teacher, η οποία τους θερινούς μήνες δέχεται το εκλεκτό της πελατολόγιο εδώ, σε αυτούς τους συγκλονιστικής ιστορίας και ανυπέρβλητης αισθητικής εκατοντάδων τετραγωνικών χώρους, ενώ τον χειμώνα στον prive χώρο που έχει δημιουργήσει στα νότια προάστια.
Σήμερα, έχω την ευκαιρία, να απολαύσω άλλο ένα μοναδικό Reiki session με την όλο θετική ενέργεια Εύη, απολαμβάνοντας συγχρόνως στο έπακρο, τις τελευταίες ημέρες των θερινών μου διακοπών, πριν ξεκινήσει η γεμάτη υποχρεώσεις νέα σεζόν.
Και αυτός, είναι οπωσδήποτε ο καλύτερος τρόπος που θα μπορούσα να ονειρευτώ…”

“Αγάπη η μοναδική δύναμη με την οποία μπορούμε να δημιουργήσουμε ότι επιθυμούμε στην ζωή μας. ✨ Αυτή η δύναμη δεν βρίσκεται κάπου έξω αλλά μέσα μας. ✨ Περιμένει το δικό μας “σινιάλο” ώστε να ξεκινήσουμε μαζί της ένα υπέροχο ταξίδι απελευθέρωσης, ευτυχίας και ψυχικής γαλήνης όπου μέσα από αυτό, μόνο θαύματα, γεμάτα με το φως της αγάπης μπορούν να αναδυθούν στην πραγματικότητά μας. ✨ Αξίζει να το προσπαθήσουμε ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί!” προσκαλεί μέσα από την σελίδα στο Reiki Love Light and Healing, που διατηρεί στο fcbk.

Λοιπόν, η Εύη, η ξεκίνησε αυτό το υπέροχο πνευματικό “ταξίδι” πριν από τέσσερα χρόνια, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην ζωή της το Reiki, και από τις πρώτες προσωπικές της θεραπείες θέλησε να το μεταφέρει μέσα από την αγάπη της και σε άλλους ανθρώπους, ώστε να ευεργετηθούν από τις θαυμάσιες επιδράσεις του στη ζωή τους. Έγινε δασκάλα του παραδοσιακού συστήματος Usui Reiki και του συστήματος Karuna Reiki, αυτή η διαδρομή την οδήγησε στις σπουδές της στη συμβουλευτική ψυχολογία, και πλέον συνδυάζει τη Συμβουλευτική Ψυχολογία με τη μέθοδο του Usui Reiki και του Karuna Reiki στις προσωπικές της συνεδρίες.


Όλα αυτά, τα γράφω με αφορμή την δημιουργία του site της, στο οποίο η Εύη με moto “Ελάτε να σας βοηθήσω να αποκτήσετε την ζωή που ονειρεύεστε….”, μας προσκαλεί να δημιουργήσουμε συνειδητά την ζωή που ονειρευόμαστε.
Στο εύχρηστο και απόλυτα κατανοητό αυτό site, η Εύη μας μυεί στις υπηρεσίες της, όπως η Ατομική Θεραπεία, η Θεραπεία Ζεύγους, η Διαχείριση Σχέσεων Γονέα-Παιδιού, η Συμβουλευτική Εφήβων/Ενηλίκων, η Διαχείριση Άγχους, αλλά και και στην μεγάλη της αγάπη, που είναι πάντα το Reiki. Μας συστήνει το Usui Reiki, το Karuna Reiki, τον συνδυασμό Συμβουλευτικής Ψυχολογίας και Reiki, μας μυεί στον Διαλογισμό, ενώ ενημερωνόμαστε για τα Σεμινάρια Reiki και τι μαθήματα ζωής θα πάρουμε μέσα από αυτά.

Μπείτε στο site της Εύης και κλείστε ένα ραντεβού μαζί της, να σας μυήσει στον μαγικό κόσμο του Reiki

“Αφού ολοκλήρωσα τον δεύτερο βαθμό αισθανόμουν σιγά σιγά την δύναμη μου, μάθαινα ποια πραγματικά είμαι και όχι ποια ήθελαν οι υπόλοιποι να είμαι και σε αυτό το σημείο καμπής για τον αληθινό μου εαυτό έγινε ένα μεγάλο θετικό άνοιγμα σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου, στο νοητικό, φυσικό αλλά και συναισθηματικό μου επίπεδο, όλα άλλαζαν και γίνονταν όπως τα ένιωθα και τα σκεφτομουν!” θυμάμαι τα λόγια της, καθώς πίναμε το δροσερό τσάι μας, ένα ζεστό απόγευμα του Αυγούστου, στις βεράντες του Ποσειδωνίου.

Μήπως αυτή πρόσκληση είναι η καλύτερη ευκαιρία να γνωρίσετε τον Διαλογισμό?

Η Εύη Χατζηγιάννη μας ενημερώνει για το θέμα διαλογισμού της Τετάρτης, με την εξής πρόσκληση:
“? Οι περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται και φέρνουν στο νού τους κάτι που είναι αρνητικό και βαρύ, ακούγοντας ή διαβάζοντας τη λέξη «Κάρμα».

Πρόκειται όμως για το μέγιστο νόμο της ζωής, το μέγιστο νόμο του σύμπαντος, το ύψιστο του πνεύματος στην ύλη. 
Ο υποσυνειδητός νούς είναι το δημιουργικό μέρος του νού.

Σας περιμένω να συζητησούμε και να διαλογιστούμε πάνω σε αυτή τη σύνδεση του κάρματος με τον υποσυνείδητο νου, πως μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε για το ανώτερο καλό μας.

Να κλείσουμε τη συνάντηση μας με έναν ισχυρά θεραπευτικό διαλογισμό καθαρισμού και αποκοπής των καρμικών μας δεσμών
?
Σας περιμένω με πολύ Αγάπη”

Κάνετε μία “βόλτα” στο site της και θα σας ξεναγήσει προσωπικά στις απαντήσεις που αναζητάτε, ενώ αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί της, μπείτε εδώ!

error: Content is protected !!