
Για 5η συνεχόμενη χρονιά το Bill & Coo Suites and Lounge υποδέχεται στους χώρους του καταξιωμένους Chef για βραδιές υψηλής γαστρονομίας. Αυτή τη φορά, ο Αθηναγόρας Κωστάκος υποδέχθηκε στην κουζίνα του εστιατορίου τον βραβευμένο με αστέρι Michelin Γάλλο Chef, Eric Guerin και μαζί δημιούργησαν πιάτα μοναδικής αισθητικής και γεύσης. Η Γαλλική μαγειρική τέχνη συνδυασμένη με τις ελληνικές πρώτες ύλες και μια έκρηξη δημιουργικότητας κατάφεραν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους απαιτητικότερους ουρανίσκους.

O Γάλλος κριτικός εστιατορίων Sebastien Ripari, Ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου Παναγιώτης Σωπιάδης και τα κορίτσια του Bill & Coo

O Chef Eric Guerin, Sebastien Ripari, Θεοδόσης Κακούτης, Αθηναγόρας Κοστάκος, Παναγιώτης Σωπιάδης & Antony Lambalais

Οι Δημήτρης και Ειρήνη Πασαλιάδη του Remezzo

Ο Chef Γκίκας Ξενάκης με την Έλενα Μηνιάδη

Η διάσημη διατροφολόγος από το Los Angeles Στέλλα Μετσοβάς με το σύζυγο της Σταυρο

Λενια Κυριανίδου & Λάμπρος Σιαδήμας

Ο Θοδωρής Αλιφέρης με το Λεωνίδα Καράντζαλη του Leonis Summer Houses
Επόμενο ραντεβού στις 8 Σεπτεμβρίου με καλεσμένο αυτή τη φορά το Chef Jacques Pourcel!