Οι δημιουργίες της Δώρας Σύρρου στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”!

09/05/2017 • GET

Οι πρωτότυπες και διαχρονικές δημιουργίες της σχεδιάστριας κοσμημάτων Δώρα Σύρρου φιλοδοξούν για 4η φορά να εντυπωσιάσουν τους απαιτητικούς πελάτες του πιο επιτυχημένου The Pop Up Project!


Πιο έτοιμη από ποτέ η σχεδιάστρια θα σας παρουσιάσει ολόκληρη τη Συλλογή της παραμένοντας πιστή στην κομψότητα, την υψηλή αισθητική και την ποιότητα κατασκευής.


Η νέα καλοκαιρινή Συλλογή απευθύνεται στη σύγχρονη δυναμική γυναίκα που ξέρει τι θέλει και δίνει έμφαση στο στυλ της θεωρώντας τα κοσμήματα αναπόσπαστο κομμάτι των εμφανίσεων της. Για τη σχεδιάστρια δεν υπάρχει πλέον ένα κόσμημα για κάθε περίσταση αλλά μόνο κοσμήματα “που βολεύουν τις γυναίκες και τις πάνε παντού..”


Έμπνευση για την ίδια αποτελεί το κλασικό ροζάριο,το οποίο είναι πλέον το σήμα κατατεθέν της.
Η νέα Συλλογή χαρακτηρίζεται από ροζάρια σε έντονες και παστέλ αποχρώσεις, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, sexy choker και πολλαπλά κολιέ εμπνευσμένα από την τάση του layering.


Παραμένοντας πιστή στη βασική αρχή της να δημιουργεί κοσμήματα σε χρυσό και ασήμι για όλες τις ώρες της ημέρας που φοριούνται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους σας περιμένει να τα δείτε από κοντά στο The Pop Up Project “Under the Greek Sun”, το Σάββατο 27 Μαίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Spread the news! xxx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons