ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι δημιουργίες της Antonia Karra στο The Pop Up Project "Twinkle"!

Όταν το χόμπι γίνεται πάθος και η αγάπη για το κόσμημα παίρνει σχήμα και μορφή, φυτεύεται ο πρώτος σπόρος που οδηγεί στην επιτυχία. Ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση στο κόσμημα και εφαρμόζοντας μια ειδική τεχνική που έμαθε από τη γιαγιά της, η ελληνίδα σχεδιάστρια Αντωνία Καρρά ξεκίνησε να πλέκει τα πιο περίτεχνα κοσμήματα, ταξιδεύοντας τον κόσμο μέσα από τις δημιουργίες της.

A_8484604_a
Η σειρά των ιδιαίτερων κοσμημάτων της εμπλουτίστηκε και με καινούργιες τεχνοτροπίες και υλικά, όπως ασήμι και ημιπολύτιμους λίθους, τα οποία γρήγορα αγκαλιάστηκαν από το κοινό αλλά και διεθνείς σχεδιαστές και fashion icons. Τις δημιουργίες της έχουν φορέσει η Diane Von Furstenberg, η Iris Apfel, η Georgina Chapman, η Elisa Sednaoui, η Lynne Renee και προσφάτως η εκρηκτική Adriana Lima, εκτοξεύοντας την επιτυχημένη πορεία της στο εξωτερικό, αλλά και η Βίκυ Καγιά, η Ράνια Θρασκιά, η Μαρία Σολομού, η Δήμητρα Γάλανη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου και η fashion blogger Soprano The Blog.

A_8484602_a
Σήμερα, μόλις τρία χρόνια μετά το ξεκίνημά της, μετράει 50 σημεία πώλησης στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και συνεργασίες με σχεδιαστές και οίκους παγκοσμίου εμβέλειας όπως Zeus & Dione, Τοms, Melissa Odabash, Emanuella Swimwear, Manebi κ.λπ.

A_8484602_b
Παντρεύοντας την Ελλάδα με μία πληθώρα πολιτισμών, τα κοσμήματα της Αντωνίας Καρρά πωλούνται σήμερα διεθνώς σε μία σειρά από δημοφιλή καταστήματα.
Η ίδια, θέλοντας να εξελίξει το ταλέντο της, παρακολούθησε ένα εξειδικευμένο workshop στη διεθνούς φήμης σχολή Saint Martins του Λονδίνου και συνεχίζει πλέον την παράδοση με νέες ιδέες, ικανότητες και ακόμη μεγαλύτερο πάθος.

A_8484636

Ολοκληρωμένη την Συλλογή της Antonia Karra μπορείτε να την βρείτε στο The Pop Up Project “Twinkle”, αυτό το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας!

A_8484597_b
Spread the news!

error: Content is protected !!