ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διεθνής αναγνώριση για το ξενοδοχείο Grace Santorini

Εμπνευσμένη από την ομορφιά και την απλότητα της Σαντορίνης, η διακριτική πολυτέλεια του ξενοδοχείου Grace Santorini κατάφερε να μονοπωλήσει και φέτος το ενδιαφέρον του διεθνούς ταξιδιωτικού τύπου: Μόλις πρόσφατα, η δημοφιλής πλατφόρμα διαδικτυακών κρατήσεων Booking.com ανέδειξε την πισίνα του ξενοδοχείου σε μια από τις καλύτερες παγκοσμίως, ενώ μια σειρά από online portals διεθνούς ακτινοβολίας όπως τα InStyle.co.uk, L’ Officiel.com, Telegraph.co.uk και Travel + Leisure.com δημοσίευσαν εγκωμιαστικά σχόλια.

Pool at Sunset

Αυτή τη φορά, η διεθνής αναγνώριση προήλθε από τη «βίβλο των επιχειρήσεων», την ιστοσελίδα Forbes.com και τη δημοσιογράφο Katie Chang, που σε αφιερωματικό της άρθρο ανέδειξε τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσφέρει το Grace Santorini.
Υπό τον τίτλο “Discover Discreet Accommodations, Endless Views, and Champagne Galore at Grace Santorini”, η κυρία Chang προχώρησε σε ένα εκτενές ρεπορτάζ, περιγράφοντας με εξαιρετική λεπτομέρεια τη διαμονή της στο ξενοδοχείο.
Η διακεκριμένη δημοσιογράφος, άρθρα της οποίας έχουν στο παρελθόν φιλοξενηθεί, μεταξύ άλλων, στα περιοδικά T: The New York Times Style Magazine, Esquire αλλά και την Αμερικανική Vogue, εντυπωσιάστηκε από τη μινιμαλιστική και εκλεπτυσμένη διακόσμηση, την υπέροχη αιγαιοπελαγίτικη θέα αλλά και τη βαθιά αίσθηση περιποίησης και τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο.

Grace Suite

Η κυρία Chang αναφέρθηκε με πολύ θετικά σχόλια στο ανανεωμένο 363 Champagne Lounge του ξενοδοχείου, που αυτό το καλοκαίρι έκανε τη διαφορά με μια σειρά από εκδηλώσεις γευσιγνωσίας σε συνεργασία με τις δύο εμβληματικές σαμπάνιες του Οίκου Moët Hennessy, Dom Pérignon και Moët & Chandon.
Ειδική μνεία έκανε, επίσης, στο εστιατόριο Santoro του Grace Santorini και τις εξαιρετικές all-day γαστριμαργικές εμπνεύσεις του Executive Chef, Σπύρου Αγιούς, αρχής γενομένης από το υπέροχο πρωινό και δίνοντας έμφαση στα signature πιάτα του δείπνου. Ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια επεφύλαξε για πιάτα όπως η αλμυρή σούπα φιδέ με τρυφερά noodles, βουτυρωμένο αχινό και λεμόνι αλλά και ο μουσακάς με λαυράκι, μπεσαμέλ γιαουρτιού και τραγανές γαρίδες.
Συνολικά, η διαμονή της δημοσιογράφου στο Grace Santorini απογείωσε τη θετική εικόνα που είχε ήδη αποκομίσει για το νησί, κάνοντας τους jet setters διεθνώς να ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το επόμενο καλοκαίρι!

error: Content is protected !!