ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Dielpis Formula1: Η Αναβίωση των Ιστορικών Αγώνων στο Αεροδρόμιο Τατοΐου!

Το σωματείο αγώνων Dielpis Formula1 έδωσε Press Conference στο Ξενοδοχείο King George για την υλοποίηση της αναβίωσης των ιστορικών αγώνων ταχύτητας στο Αεροδρόμιο Τατοΐου, μετά από 35 χρόνια καθώς και την αναβίωση των αγώνων ταχύτητας στη Ρόδο στο Αεροδρόμιο Μαριτσών, μετά από 45 χρόνια. Πρόκειται για αγώνες ταχύτητας κύρους που τελούνται υπό την αιγίδα και την στήριξη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Ρόδου. Η προσπάθεια αυτή έγινε μέσα στο πλαίσιο του μεγάλου project για την υλοποίηση του σχεδιασμού του Dielpis Formula1 της πίστας των Αγώνων και την οργάνωση των αγώνων F1 στην περιοχή του Πειραιά -Δραπετσώνα-Κερατσίνι μετά την έγκριση του, από τον Bernie Ecclestone. Η αναγγελία της αναβίωσης των αγώνων ταχύτητος στο Ιστορικό αεροδρόμιο του Τατοΐου καθώς και της Ρόδου στο αεροδρόμιο των Μαριτσών τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Γ.Ε.Α. (Γεν. Επιτελείου Αεροπορίας) με τη Χρυσή χορηγία της Εθνικής Ασφαλιστικής με την προοπτική να επεκταθεί σε επιλεγμένες πόλεις της Ελλάδος όπου ήδη έχει προχωρήσει ο σχεδιασμό των αγωνιστικών διαδρομών.

Χρήστος Κύρτσος, Βασίλης Αποστολόπουλος, Θανάσης Παπαθεοδώρου

Ο Θεόδωρος Χαραγκιώνης, πρώην οδηγός των αγώνων στο Τατόι και πρόεδρος του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου

Το συντονισμό είχε ο γνωστός δημοσιογράφος Παύλος Αλέπης, με την παρουσία από την ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ του Σμήναρχου Κων/νου Μπούζου, και οι ομιλητές ήταν ο Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και χορηγός των Αγώνων, ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος που με μεγάλη θέρμη, στηρίζει στην πόλη του, αυτό το τεράστιο εγχείρημα των αγώνων. Ο καθηγητής τ. Υπουργός Δημήτρης Κρέμαστινος τόνισε τη σημασία των αγώνων ως θεματικός τουρισμός στη Ρόδο την πατρίδα του. Το Χρυσό Χορηγό ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, εκ μέρους του Προέδρου κ. Χριστόφορου Σαρδελή, εκπροσώπησε ο κ. Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, Bancassurance & Λοιπών Συνεργασιών, ο οποίος ανακοίνωσε από το βήμα την χορηγία και τη μεγάλη στήριξη της εταιρίας προς αυτό το σπουδαίο εγχείρημα.

Mrs. B’Beth Weldon, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Ηλίας Λιβάνης

Σήφης Βαλυράκης, Ιωάννης Σηφάκης, Διευθυντής Marketing, Bancassurance & Λοιπών Συνεργασιών ΕΘΝΙΚΗ, Δημήτρης Κρεμαστινός, Μίνα Παπαθεοδώρου-Βαλυράκη, Μαρία Κόρακα, υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνία ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφ/κής

Λάκης Νικολάου, Σούλα Παπουτσίδη

Φώτης Χατζηδιάκος, Αμαλία Χατζηευθυμίου

photo credits: Studio Panoulis

error: Content is protected !!