ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διακοπές στην Λεμεσό!

Η αληθινή φιλοξενία ήταν ανέκαθεν το σήμα κατατεθέν του Mediterranean Beach Hotel, ένα superior 4 αστέρων θέρετρο που βρίσκεται σε μια από τις πιο όμορφες αμμώδεις παραλίες της Λεμεσού. Η μοναδική τοποθεσία του ξενοδοχείου προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα στους επισκέπτες του, με την εκπληκτική θέα στη νότια ακτή του νησιού να κλέβει τις εντυπώσεις.
Το Mediterranean Beach Hotel, πρόσφατα ανακαινισμένο, καλωσορίζει τους επισκέπτες του σε ένα ζεστό και εμπνευσμένο περιβάλλον όπου η πολυτέλεια και η άνεση είναι εμφανείς από την πρώτη στιγμή.

kyp2ok
Το ίδιο το κτίριο , οι κοινόχρηστοι χώροι και όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα και διακοσμημένα έτσι ώστε να αντικατοπτρίζεται η φύση και το πνεύμα της Μεσογείου καθώς οι αποχρώσεις του μπλε και του λευκού κυριαρχούν στο εσωτερικό του ξενοδοχείου, το οποίο είναι ενισχυμένο με φυσικό ξύλο και μάρμαρο. Το αποτέλεσμα είναι το ξενοδοχείο να προσφέρει στους επισκέπτες του όχι μόνο πολυτελείς εγκαταστάσεις και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, αλλά μία απόλυτη εμπειρία διακοπών με έντονο το άρωμα της Μεσογείου.
Περίπου μισό μίλι από το ξενοδοχείο βρίσκεται η αρχαία πόλη της Αμαθούντας, η οποία θεωρείται η πρώτη κατοικημένη πόλη της Λεμεσού. Ένα μεγάλο μονοπάτι το οποίο προσφέρεται για πεζοπορία κατά μήκος της παραλίας συνδέει το ξενοδοχείο με αυτόν τον αξιοσημείωτο αρχαιολογικό χώρο από την ανατολική πλευρά ενώ και από τη δυτική πλευρά του οδηγεί στην Πόλη της Λεμεσού.
kyprestookok
Διαμορφωμένοι έτσι ώστε να φτάνουν μέχρι την αμμώδη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο, οι κήποι του Mediterranean Beach Hotel είναι ένας αληθινός παράδεισος γεμάτος πράσινο και πολύχρωμα λουλούδια, αποτελώντας ένα δείγμα του οικολογικού πλούτου της περιοχής: φοίνικες, γιασεμιά, λεβάντες και βότανα γεμίζουν τον αέρα με το τυπικό μεσογειακό άρωμα τους .

kyp4ok
Το Mediterranean Beach Hotel βρίσκεται στο νοτιοδυτικό τμήμα του κόλπου της Λεμεσού και είναι κοντά στον αρχαιολογικό χώρο του βασιλείου της Αμαθούντας. Μόλις 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης ( 8 χιλιόμετρα ), το ξενοδοχείο είναι χτισμένο με επιβλητική θέα στη θάλασσα περιτριγυρισμένο από εκπληκτικούς κήπους ενώ διαθέτει μια εντυπωσιακή πισίνα πολλαπλών επιπέδων που οδηγεί σε μια αμμώδη παραλία στην οποία απονεμήθηκε πρόσφατα και γαλάζια σημαία.

error: Content is protected !!