ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διακοπές στην Κέρκυρα!

Πολλοί ήταν και φέτος οι επώνυμοι που επιλέξανε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το πανέμορφο νησί της Κέρκυρας. Οι εραστές του νησιού θεωρούν το ιστορικό ξενοδοχείο Corfu Palace “all time classic” επιλογή και οι επώνυμοι που βρέθηκαν στο νησί δεν θα μπορούσαν παρά να το επιλέξουν απολαμβάνοντας μία υψηλών προδιαγραφών διαμονή.

Αλέξανδρος Πρίνος, Ιωάννα Πρίνου, Χρήστος Φωκάς, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης

Τους καλεσμένους του ξενοδοχείου υποδέχονται κάθε φορά ο Διευθυντής του Corfu Palace, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης, με τη σύζυγό του Κατερίνα Ανεμογιάννη, η οποία ανήκει στο δυναμικό των MEDIΠΡΙΝΟΥ , με τα οποία συνεργάζεται το ξενοδοχείο προσφέροντας μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
Η κουζίνα του Corfu Palace από την άλλη, αποτελεί σημείο αναφοράς για το  νησί καθώς το εστιατόριο “Scheria” στην κεντρική βεράντα του ξενοδοχείου με θέα τη θάλασσα σε συνδυασμό με τις γαστρονομικές δημιουργίες του chef Θωμά Λάμπουρα, έχει κατακτήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Αλέξανδρος Πρίνος, Χρήστος Φωκάς, Αλέξανδρος Ανεμογιάννης

Ελενα Ντάβλα, με τον chef του Corfu Palace Θωμά Λάμπουρα

Αλέξανδρος Ανεμογιάννης- Γενικός Διευθυντής του Corfu Palace με την συζηγό του Κατερίνα Ανεμογιάννη –υπεύθυνη των Medi Prinou Κέρκυρας που στεγάζονται στο Corfu Palace .

Στην Love Rock Villa της Κέρκυρας από την άλλη, γιόρτασαν το βράδυ της ονομαστικής τους γιορτής η Μάρα Δαρμουσλή, ο Τάκης Ζαχαράτος, η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Πάνος Κατσαρίδης, από όπου τα φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Μάρα Δαρμουσλή

Κατερίνα Νικολίτση, Αρης Στεροδήμας, Μπεατρίς Στεροδήμα

Γιώργος Ταμβακάκης, Μάρα Δαρμουσλή, Γιάννης Κέντ

Τάκης Ζαχαράτος, Αννα Κατσαρίδη, Πάνος Κατσαρίδης

Γιάννης Κεντ, Σάμι Φάις, Ελένη Τσάκλα

error: Content is protected !!