ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Διαδραστικό Σεμινάριο Αυτοβελτίωσης: Πως ένα 2ωρο σεμινάριο γίνεται επένδυση για το μέλλον μας!

Όσοι είμαστε  γονείς γνωρίζουμε πολύ καλά τι πάει να πει αφοσίωση, τι θυσίες και φυσικά, τι θα πει κουράγιο! Το ίδιο ισχύει και για όλους εμάς που έχουμε μια καριέρα και μια μακρόχρονη πορεία δίνοντας αξία μέσα από την δουλειά μας.
Ναι, χρειαζόμαστε δύναμη, αφοσίωση και αποφασιστικότητα. Είναι όμως και αυτές οι στιγμές που απλά δεν μπορούμε να τις διαχειριστούμε. Ή μήπως όχι; Μήπως απλά δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να μπορούμε να τις διαχειριστούμε με τρόπο θετικό, αποτελεσματικό και άμεσο;
Η αλήθεια είναι πως μέχρι πρόσφατα και εμείς δεν γνωρίζαμε πως ναι, υπάρχει απάντηση!

Στο  δωρεάν “Reinvent. Revitalize. Realize.” event που διοργανώνει η Leadership Coaching , και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Domotel, στο Καστρί, θα εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Co-active Coaching Model. Πρόκειται για μια διαφορετική μορφή coaching, η οποία βασίζεται στην ενεργή συμμετοχή και την άμεση δράση.
Όλοι οι coaches είναι ειδικά εκπαιδευμένοι και μέσα από 2-ώρα workshops είναι έτοιμοι στις 2 ή στις 3 Μαρτίου {επιλέγετε τις ώρες με βάση το πρόγραμμα σας}, να δώσουν συμβουλές και εργαλεία αποκλειστικά σχεδιασμένα και προσαρμοσμένα στις ανάγκες του καθενός μας.
Είναι και κάτι ακόμη που το κάνει ακόμα καλύτερο: Είναι δωρεάν!
Ακόμα και αν δεν είστε σίγουροι ότι είναι για εσάς, μια δοκιμή θα σας πείσει και σίγουρα θα βγείτε από εκεί πιο γεμάτοι! Θεωρήστε αυτό το δίωρο μια επένδυση στον εαυτό σας και τις γνώσεις σας.
Άλλωστε η επένδυση στην γνώση δίνει πάντα μεγάλο επιτόκιο όπως θα έλεγε και ο επιχειρηματίας μέσα μας.
Ο αριθμός των θέσεων ωστόσο είναι περιορισμένος, για αυτό δηλώστε συμμετοχή άμεσα!

*Το event και τα workshops θα είναι στα αγγλικά.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα στο Facebook!

error: Content is protected !!