Δεξίωση για το Συνέδριο του ECA από την ΠΑΕ Ολυμπιακός

05/04/2017 • LIFESTYLE

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Μαρινάκη, για την καταπληκτική βραδυά που μας προσέφερε. Ηταν η καλύτερη στα δέκα χρόνια της ιστορίας του ECA. ( Ενωση ΕυρωπαΙκών ποδοσφαιρικών συλλόγων). Επιβεβαίωσε την καταπληκτική φιλοξενία που προσφέρουν οι Έλληνες”.
Με αυτά τα θερμά λόγια έκλεισε τις εργασίες του συνεδρίου του ECA , ο πρόεδρός του Καρλ Χάινζ Ρουμμενίγκε. Και καταχειροκροτήθηκε. Γιατί ήταν όλοι εκεί. Στον τελευταίο όροφο του Hilton, στο Galaxy, με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης υποδέχτηκε τους εκπροσώπους 150 ποδοσφαιρικών ομάδων από 48 ευρωπαϊκές χώρες. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης χαιρέτησε όλους τους καλεσμένους και αντάλαξε απόψεις με τους περισσότερους για πολλές ώρες.
Ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται πλέον μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη. Το αποδεικνύουν διαρκώς η πρόοδος του, τα αποτελέσματα στο γήπεδο, το ranking στην ειδική βαθμολογία της UEFA, η διαρκής βελτίωση στην Ακαδημία του… Σε όλους τους παραπάνω τομείς, όμως, προστίθεται και η ενδυνάμωση των σχέσεων του, με τα κορυφαία κλαμπ της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά και το ECA. Η Γενική Συνέλευση του θεσμού, η οποία πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας, αποτελεί ακόμη μία τρανή απόδειξη περί τούτου!

O Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ποδοσφαιρικό μύθο της Μπάγερν Μονάχου, της Ίντερ και της Εθνικής Γερμανίας και σημερινό Πρόεδρο του ECA και τον Μισέλ Σεντενάρο, γενικό γραμματέα του ECA

Ο Ολυμπιακός ήταν συνολικά αρωγός στην παρουσία των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης, στη χώρα μας, βοηθώντας με κάθε πιθανό τρόπο στην ομαλή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης, αλλά και εντείνοντας, παράλληλα, τις επαφές του με άλλα κλαμπ, με τις Ομοσπονδίες και εν γένει με την ελίτ του ευρωπαϊκού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεξιώθηκαν στο Galaxy του ξενοδοχείου Hilton, την… ολομέλεια του ECA!

O Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Ρόμα Ουμπέρτο Γκαντίνι και τον θρύλο του ποδοσφαίρου Μάρκο Φαν Μπάστεν ο οποίος είναι πλέον εκτελεστικός διευθυντής τεχνολογικής ανάπτυξης της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA)

Οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν για πολλά θέματα του ποδοσφαίρου, σε πιο χαλαρή ατμόσφαιρα, ενώ τα στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου, στη χώρα μας, αλλά και εκτός αυτής. Ομάδες, μεταγραφές, ποδοσφαιριστές, συμμετοχές ομάδων στα προσεχή Μουντιάλ, μίντια. Ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού, παράλληλα, συνάντησε ομολόγους του, μερικών από τα σπουδαιότερα κλαμπ της Ευρώπης και είχε φιλική συζήτηση μαζί τους, για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.
Στην ομιλία του, κατά τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης του ECA, την επόμενη ημέρα, ο πρόεδρος κ. Ρουμενίγκε, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην δεξίωση της προηγούμενης βραδιάς, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο σημαντική και καλύτερη, κατά την 10ετή ύπαρξη του ECA. Συνολικά στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν 150 ομάδες, από 48 χώρες και ο Ολυμπιακός ήταν ο ιδανικός οικοδεσπότης, για τις εργασίες της εφετινής Συνεδρείας.

Φωτογραφία εξωφύλλου: O Πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Βαγγέλης Μαρινάκης με τον Έντουιν Φαν ντερ Σαρ, παλιό σπουδαίο τερματοφύλακα Άγιαξ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Εθνικής Ολλανδιας και σημερινό μέλος του ΔΣ του ECA και τον Μάρκο Φαν Μπάστεν, μύθο του ποδοσφαίρου (Μίλαν, Άγιαξ, Εθνική Ολλανδίας) και διευθυντικό στέλεχος πλέον της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου (FIFA)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons