ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Detox with Valmont!

Παραδοσιακά ο Ιανουάριος είναι ο μήνας της αποτοξίνωσης. Συνήθως οι καταχρήσεις των εορτών σε ποτό, φαγητό, ακόμα και η έλλειψη ύπνου από ξενύχτια αντανακλώνται στο δέρμα, το οποίο μπορεί να είναι θαμπό, γκρίζο λόγω χειμωνιάτικης κούρασης. Η Valmont ως Μάγος του Χρόνου έχει σκεφτεί τη λύση : αυτή η νέα μάσκα οξυγόνωσης του δέρματος είναι ένα αληθινό τεχνολογικό κόσμημα που συνδυάζει πρακτικότητα, παιχνιδιάρικη διάθεση και επιπλέον μια εκπληκτική εμπειρία αισθήσεων.

Παρουσιάζεται ως ένα κουτί με 6 κάψουλες/δόσεις των 10ml για απομονωμένες χρήσεις, πράγμα που κάνει το προϊόν πολύ φιλικό για το ταξίδι. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα, με την επαφή με τον αέρα, αναπτύσσονται φυσαλίδες στη κρεμώδη υφή η οποία μεταμορφώνεται σε έναν απολαυστικό αφρό.
Η αίσθηση δροσιάς και καθαρού αέρα είναι συναρπαστική και αντικαθιστά άμεσα τα προσόντα ενός μεγάλου περίπατου στο βουνό.

Το δέρμα αναπνέει και λάμπει μετά από μόνο μια εφαρμογή επειδή προστίθενται δύο δράσεις, την αποβολή ρύπανσης και την οξυγόνωση, χάρη στο συνδυασμό τριών δυνατών δραστικών συστατικών:

✔Το διπλό Ο2 σύμπλοκο απομακρύνει τις τοξίνες που φράζουν το δέρμα. Είναι διπλό διότι περιέχει και εκχυλίσματα ενός λουλουδιού (nasturtium flower) που έχει μια δυνατότητα αυτό-καθαρισμού (self-cleaning), και του αέριου perfluocarbon που μεταφέρει οξυγόνο στο δέρμα και είναι υπεύθυνος για τις φυσαλίδες.

Βλαστοκύτταρα Ελβετικού μήλου σε λιποσώματα προσφέρουν μέγιστη δύναμη ανανέωσης κυττάρων και αναζωογόνησης του δέρματος. Το συστατικό βρίσκεται ήδη στην κρέμα ημέρας οξυγόνωσης DetO2x.

Το Ελβετικό κάρδαμο δίνει το παρόν σε λιποσώματα και ξεδιπλώνει όλες τις καθαριστικές ιδιότητες του, αποτελώντας έναν εσωτερικό φίλτρο κατά της ρύπανσης που διεγείρει την ικανότητα του δέρματος να αποβάλει τις τοξίνες.

Το αποτέλεσμα, είναι ένα δέρμα καθαρό και λαμπερό χωρίς καμία ατέλεια, με λεία υφή και πιο σφικτούς πόρους. Συνιστάται χρήση όσο συχνά επιθυμήστε. Η εφαρμογή κρατά μόνο δέκα λεπτά και το πρόσωπο καθαρίζεται με άφθονο νερό.

error: Content is protected !!