ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Destroyed Denim:Στην Μύκονο με την Alessandra Ambrosio & την Bar Rafaeli!

Για να αποκαλύψει τη νέα συλλογή Spring Summer 2016 collection, ο Ιταλικός όμιλος REPLAY φιλοξένησε στην Μύκονο πάνω από 700 καλεσμένους, από 50 χώρες του κόσμου. Οι παραβρισκόμενοι παρακολούθησαν ένα φαντασμαγορικό Fashion Show, στο μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, στο Nammos Beach Club. Για τη νέα Collection κατά τη διάρκεια της βραδιάς περπάτησαν στην πασαρέλα 40 μοντέλα μεταξύ των οποίων τα supermodels Alessandra Ambrosio, Bar Rafaeli, Sara Sampaio και Bregje Heinen.

re1
O Matteo Sinigaglia, CEO της Replay , ήταν οικοδεσπότης και στο after party που ακολούθησε στο Nammos Beach Club, εμφανίστηκε με dress code “Destroyed Denim” που αντικατοπτρίζει τo ύφος και στυλ της SS 16 Collection.
Όπως είπε «Η Μύκονος αποτελεί την τέλεια τοποθεσία για να καλωσορίσουμε τους φίλους μας και για να παρουσιάσουμε την SS 16 Replay Collection. Η ατμόσφαιρα σε αυτό το υπέροχο νησί αντικατοπτρίζει το DNA του brand: είναι το μέρος που όλα μπορούν να συμβούν και νέες τάσεις να γεννηθούν».

re2

re3

re4
Ο Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Αντιπρόεδρος της Replay, σχολίασε «Είμαστε περήφανοι που υλοποιήσαμε στην Ελλάδα, με τεράστια επιτυχία, την πιο σημαντική εκδήλωση της Replay που προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Ευχαριστούμε το Δήμο Μυκόνου για την πολύτιμη υποστήριξη.»

Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Bar Rafaeli, Alessandra Ambrosio, Sara Sampaio, Gigele Coria

Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Bar Rafaeli, Alessandra Ambrosio, Sara Sampaio, Gigele Coria

error: Content is protected !!