Δειπνώντας στο πορφυρό Cash κάτω από τις ανταύγειες των κρυστάλλινων πολυελαίων!

20/11/2019 • GO

Το βράδυ της παρουσίασης του βιβλίου της Κατερίνας Πλουμιδάκη “Δανεικός Χρόνος”, την οποία είχα την χαρά και την τιμή να συντονίσω, στο Αμφιθέατρο της Ελληνογαλλικής Σχολής Ουρσουλινών, συνέπεσε με την εντυπωσιακή καταιγίδα “Βικτώρια”, της οποίας η ένταση όσο δυνατή κι αν ήταν, δεν στάθηκε ικανή να μας εμποδίσει ούτε να πραγματοποιήσουμε μία απόλυτα επιτυχημένη παρουσίαση για τους φιλανθρωπικούς σκοπούς της “ΕΣΤΙΑΣ”, ούτε όμως και να ακυρώσουμε το δείπνο μας, στο αγαπημένο μας Cash.
Ναι το ξέρω. Θα μπορούσα κάλλιστα μετά την παρουσίαση να πάω σπίτι και να απολαύσουμε την ορμητική καταιγίδα χουχουλιάζοντας στην θαλπωρή του καναπέ μας, όμως η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα καιρικά “φαινόμενα” τα απολαμβάνω πιο πολύ όταν αδιαφορώ για την ένταση τους, παρά όταν προσπαθώ να την αποφύγω. Νοιώθω πιο ζωντανή, πιο χαρούμενη. Πόσο μάλλον, όταν το ραντεβού μου με τον Νικόλα είναι στο εντυπωσιακό νεοκλασικό του Κεφαλαρίου, στο νούμερο 54 της οδού Δηληγιάννη, για ένα δείπνο για δύο, που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μία ημέρα γεμάτη ένταση, deadlines και υποχρεώσεις.
Όχι, αυτό το δείπνο δεν θέλεις να το ακυρώσεις.


Follow me…

Μακάρι να καταφέρω να σας μεταφέρω την μαγεία της βραδιάς…

Η βροχή είναι όντως δυνατή και η ομπρέλα δεν μπορεί να αντισταθεί στην ορμή της, καθώς πλησιάζω το νεοκλασικό του Cash, που τόσα χρόνια έχει φιλοξενήσει γιορτές, πάρτι, επετείους και άλλες χαρές μας. Από το πρώτο πάρτι που έκανε η Ελμίνα στην Α’ Δημοτικού, έως γενέθλια, γιορτές μου, press events και άλλες σημαντικές προσωπικές και επαγγελματικές επιτυχίες, αυτό το μέρος μόνο χαμόγελο που φέρνει στα χείλη κάθε φορά που διασχίζω την αυλή του. Συνήθως στην πόρτα του με υποδέχεται ο διευθυντής του εστιατορίου, Νεκτάριος Ντάλλας, με τους ίδιους πάντα ευγενικούς τρόπους που θυμίζουν το savoir faire μίας άλλης εποχής που πέρασε ανεπιστρεπτί, το ίδιο συμβαίνει και σήμερα.


Η πρώτη εντύπωση που σου κάνει όλο αυτό το εκτυφλωτικό πορφυρό που ξεπροβάλει πίσω από τις ανταύγειες των εντυπωσιακών κρυστάλλων των πολυελαίων είναι πως βρίσκεσαι σε έναν γαλλικό οίκο ανοχής. Δεν έχω επισκεφθεί ποτέ γαλλικό οίκο ανοχής, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο πιστεύω πως ο καλύτερος και πιο ξακουστός του Παρισιού, κάπως έτσι θα θυμίζει.


Η δεύτερη εντύπωση, είναι πως το Cash Restaurant Bar που έχει σημαδέψει τη νυχτερινή ζωή στο βόρειο κομμάτι της πόλης, συνεχίζει ακάθεκτο με τον ίδιο ρυθμό.

Ανοίγοντας τις πόρτες του αυτό το χειμώνα, μας υποδέχεται με ανανεωμένη κουζίνα και διάθεση, ενώ ταυτόχρονα η ομάδα Cash είναι πάντα έτοιμη να γεμίσει τις νύχτες μας με αξέχαστες εμπειρίες και να μας χαρίσει νέες αναμνήσεις.


Το φετινό concept του Cash Restaurant αποτελεί μία ολοκληρωμένη εμπειρία διασκέδασης, με φαγητό, ποτό και μουσική, από τον Γιάννη Μωράκη, ανανεώνοντας τη διασκέδαση στα βόρεια.
Στο πρώτο επίπεδο του νεοκλασικού, στο εστιατόριο του Cash, οι έντονες και εξωτικές γεύσεις πρωταγωνιστούν σε ένα ανανεωμένο menu με επιρροές από τη Μεσογειακή κουλτούρα σε συνδυασμό με την Ασιατική.

Το φαγητό αποτελεί και φέτος κύριο συστατικό της εμπειρίας Cash, πάντα με την υπογραφή του διευθυντή του εστιατορίου Cash, Νεκτάριου Ντάλλα.

O ταλαντούχος Chef Βαγγέλης Λεούσης παίρνει τα ινία και μας υποδέχεται και αυτή τη σεζόν στο Cash Restaurant Bar ταξιδεύοντας μας με νέα πιάτα που παντρεύουν την Ασιατική Fusion κουζίνα με τη Μεσογειακή παράδοση στη μαγειρική. Πιάτα, όπως η σαλάτα με tataki τόνου και αβγό, τα mini-burger με ταρτάρ μόσχου, αλλά και οι πατάτες causas με κοτόπουλο είναι μέσα στις πρώτες επιλογές.

Στον κατάλογο των γλυκών ξεχωρίζει το Yuzu Budha Cheesecake για την ανεπανάληπτη γεύση και υφή του αλλά και για την τόσο πρωτότυπη εμφάνιση του.

Τόσο όμορφο και εντυπωσιακό που θέλεις να το φωτογραφίσεις από κάθε πιθανή λήψη!

Για τους λάτρεις των cocktails, o μοναδικός Σπύρος Κερκύρας δίνει την υπογραφή του στην ολοκαίνουργια λίστα cocktails.

Για τους λάτρεις του κρασιού, ο ξεχωριστός χώρος φύλαξης που έχει δημιουργηθεί στο εστιατόριο, φιλοξενεί μοναδικές ετικέτες και προελεύσεις που όλοι πρέπει να δοκιμάσουν.


Όλες οι παραπάνω εικόνες και εμπειρίες, μαζί με φιλικά πρόσωπα, έντονα συναισθήματα και μοναδική ατμόσφαιρα, ξετυλίγονται στο πρώτο επίπεδο νεοκλασικού κτιρίου. Το χειμερινό opening του Cash Restaurant Bar στο Κεφαλάρι υπόσχεται να μας μεταφέρει σε μία σύγχρονη εκδοχή της παλιάς και αγαπημένης διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα.

Με τον ταλαντούχο Chef Βαγγέλη Λεούση

Ναι το ξέρω. Θα μπορούσα κάλλιστα μετά την παρουσίαση να πάω σπίτι και να απολαύσουμε την ορμητική καταιγίδα χουχουλιάζοντας στην θαλπωρή του καναπέ μας, όμως η αλήθεια είναι πως όλα αυτά τα καιρικά “φαινόμενα” τα απολαμβάνω πιο πολύ όταν αδιαφορώ για την ένταση τους, παρά όταν προσπαθώ να την αποφύγω. Νοιώθω πιο ζωντανή, πιο χαρούμενη. Πόσο μάλλον, όταν το ραντεβού μου με τον Νικόλα είναι στο εντυπωσιακό νεοκλασικό του Κεφαλαρίου, στο νούμερο 54 της οδού Δηληγιάννη, για ένα δείπνο για δύο, που θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο μία ημέρα γεμάτη ένταση, deadlines και υποχρεώσεις.
Όχι, αυτό το δείπνο δεν θέλεις να το ακυρώσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons