Δειπνώντας με την Audemars Piguet!

08/06/2022 • LIFESTYLE

Ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας Audemars Piguet παρέθεσε δύο μοναδικά dinners στo Beefbar Athens, για τον εορτασμό των 50 χρόνων του εμβληματικού Royal Oak.
Tο Royal Oak, το μοντέλο που άλλαξε τον ρου της ιστορίας της Audemars Piguet, έκλεισε μισό αιώνα και ο οίκος γιόρτασε το διαχρονικό αυτό μοντέλο με εκλεκτούς καλεσμένους, loyal πελάτες, εκπροσώπους των media και λάτρεις του οίκου της Audemars Piguet.

΄Εμιλυ Βαφειά Χάρης Βαφειάς

Χριστίνα Μπόμπα Μαρίνα Βερνίκου

Μαριέττα Χρουσαλά

Αφροδίτη Σταθοκωστοπούλου Ειρήνη Δανελιάν

Κατά τη διάρκεια των private dinners, οι καλεσμένοι της Audemars Piguet είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν κλασικά κομμάτια των περασμένων δεκαετιών, που αποτελούν σημεία-σταθμούς στην ιστορία του οίκου, και τα οποία «ταξίδεψαν» από το Le Brassus και το Musée Atelier Audemars Piguet αποκλειστικά για τις δύο αυτές βραδιές.

Έβελυν Καζαντζόγλου

Απολαμβάνοντας την ανεπανάληπτη θέα στον Σαρωνικό από τη βεράντα του Beefbar Athens και τις μοναδικές γεύσεις από το menu που είχε σχεδιάσει ειδικά για τα private dinners ο chef του εστιατορίου, οι λάτρεις του οίκου ήρθαν σε επαφή με την ιστορία του εμβληματικού Royal Oak.

Χάρης Ντάβλας Caroline de Souza Gian Lucio Vaona Simone Benvenuti

Μπεατρίς Στεροδήμα, Gian Lucio Vaona, Άρης Στεροδήμας

΄Εμιλυ Βαφειά Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Ζήνων Αγγελίδης Αλεξάνδρα Κούμπα

Αλέξανδρα Σταθοκωστοπούλου Caroline de Souza

Ράνια Λιακωτίτη Δημήτρης Λιακωτίτης

Ιωάννα Κούκου Κίμων Φραγκάκης Έλια Κεντρωτά Χρυσάνθη Κουρούπη Γιώργος Παρίσης Caroline de Souza

Μια custom made τούρτα αποκλειστικά σχεδιασμένη για τα 50 χρόνια Royal Oak από τα Fresh Patisserie, αποτέλεσε ένα γλυκό κλείσιμο σε κάθε βραδιά και εντυπωσίασε τους καλεσμένους.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons