Οι καλεσμένοι του Riccardo Giraudi, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Beefbar, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.
Οι πιστοί φίλοι του αγαπημένου εστιατορίου της Μυκόνου, απόλαυσαν ένα μενού πλούσιο σε γευστικές εκπλήξεις. Πιάτα με βάση τις ελληνικές – μεσογειακές γεύσεις, σε συνδιασμό με τις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, που μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο και εξεζητημένες πρώτες ύλες όπως το Ιαπωνικό βόειο Kobe. Παράλληλα το ενημερωμένο bar, η πλήρης ανανεωμένη λίστα κρασιών και τα signature cocktails εξασφάλισαν στους καλεσμένους μια εξαιρετική εμπειρία casual dining.
It’s good to know: Το πρώτο Beefbar δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi στο Μόνακο το 2005 και η φιλοσοφία του βασίστηκε στην καινοτόμο ιδέα ενός εστιατορίου στο οποίο προσφέρονται οι καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο. To 2014 μάλιστα o Giraudi έγινε ο πρώτος και μεγαλύτερος εισαγωγέας πιστοποιημένου Ιαπωνικού Kobe στην Ευρώπη (το φημισμένο Kobe είναι Ιαπωνικό βόειο κρέας, το οποίο πρέπει να πληρεί πολύ συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση του αυτοκράτορα). Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια το Beefbar στο Μονακό, μετατράπηκε σε θρυλικό εστιατόριο ενώ Beefbar έχουν ανοίξει στο Μεξικό, στη Βουδαπέστη, στο Ντουμπάι, στις Κάννες και στο Χονγκ-Κόνγκ το οποίο μάλιστα τιμήθηκε και με ένα αστέρι Michelin το 2017.