ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείπνο υπέρ των σκοπών του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος!

Το πρώτο βράδυ της ανοιξιάτικης αυτής εβδομάδας, επέλεξε η Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη για να διοργανώσει το δείπνο υπέρ των σκοπών του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), στο ΒΑΡΟΥΛΚΟ Seaside.
Τα μηνύματα της βραδιάς πάρα πολλά, ενώ οι καλεσμένες που ανταποκρίθηκαν στην ξεχωριστή αυτή πρόσκληση και πλαισίωσαν την βραδιά όλες τους με μοναδική αύρα. Η κ. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια και οι εθελόντριες του Κάνε-Μια -Ευχή Ελλάδος έβαλαν τα δυνατά τους για το έργο, κάνοντας την ατμόσφαιρα ζεστή, φιλική και ενώνοντας τους παρευρισκόμενους σε μια αλυσίδα ανθρώπων, που μοναδικό μέλημα ήταν να καταφέρουν το καλύτερο για τα παιδιά.

Σάντρα Ζαφειροπούλου, Αναστασία Μανιά

Η φιλοξενία του Βαρούλκου, με την συνδρομή της Μαρίας Γλου και της δημιουργίας του σεφ Λευτέρη Λαζάρου ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς. O Γιώργος και η Χαρά Μωραϊτακη, η Μαριάννα Φλωρίδη, η Παρέσσα και Βανέσσα Μαρμαρίδη με σεμνότητα και με την ιδιαίτερη προσέγγιση έγιναν οι καλύτεροι πρεσβευτές της βραδιάς καθώς από παιδιά έχουν μάθει να προσφέρουν ολοκληρωτικά με την ψυχή τους, γιατί πιστεύουν στην έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο, κάτι που έχουν διδαχθεί από τους γονείς τους και που εμπράκτως στηρίζουν.

Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Ειρήνη Νταϊφά

Σκοπός της βραδιάς να υιοθετηθούν και να πραγματοποιηθούν 4 ευχές παιδιών που δοκιμάζονται. Ο Υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας και η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως έστειλαν χαιρετισμούς που αναγνώστηκαν στο ξεκίνημα της βραδιάς ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η βουλευτής Διονυσία Αυγερινοπούλου και ο Διευθυντής Νοσηλευτικού του Ευαγγελισμού, Δημήτρης Πιστόλας, μέλη των Συλλόγων Γονέων του Κολλεγίου Ψυχικού και του Κολλεγίου Αθηνών, καθώς και η αξιότιμη Κατερίνα Συνολάκη -Κονιδάρη, σύζυγος του Διευθυντή /President του Κολλεγίου Αθηνών κ. Κώστα Συνολάκη , ήταν παρόντα, όλοι ενωμένοι με ένα κοινό καλό σκοπό!

Mαρία Γλου

Η Ιωάννα Σεβοπούλου με τα τραγούδια της «έντυσε» μελωδικά τη βραδιά ενώ αποκορύφωσή της ήταν η σύντομη ομιλία της Κωνσταντίνας, μιας 18χρονης της οποίας η ευχή εκπληρώθηκε πριν μερικούς μήνες. «Το να ζεις δεν είναι δεδομένο», είπε και πρόσθεσε «Είμαι ευγνώμων που… ζω».

Πάολα Λαβράνου, Φανή Σαραντοπούλου, Έρση Ρόκκα Βότση

Τεσσυ Νοδαρα, Σαντρα Ζαφειρακοπουλου, Ρενα Ταμπακακη

Μαρια Γλου, Αγη Καραγιαννη, Ελενη Πρωτοπαππα

Λιτσα Λαβδα, Αγγελικη Αγγελιδη, Ολγα Καραβερβερη

Αντζυ Μαργαρίτη, Στέλλα Καβάλη, Μαρίλια Βαζαίου

Φανη Λεβεντη, Τζινα Θανοπουλου

Εφη Μαρασουλη, Αγγελος Κοταρίδης

Σαντρα Ζαφειροπουλου, Μαρίλυ Τσακίρη

Ελενη Δρακοπουλου

Κατια Φραγκακη Λυρα, Αναστασια Μανια

Λίτσα Λάβδα

Χαρα Μωραιτακη, Μαριαννα Φλωριδη

Τζίνα Θανοπούλου, Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου

Μαρινα Κατσαουνη, Ριτα Πικρου Μωραιτακη, Επη Δουμα, Ειρηνη Νταιφα, Κατερινα Συνολακη

Ριτα Πικρου Μωραιτακη, Γιωργος Μωραιτακης, Βασιλης Σαβραμης, Αλεξια Σαβραμη

Χορηγοί της βραδιάς οι εταιρείες: PROLLENIUM MEDICAL TECHNOLOGY, SEPTONA, MESOESTETIC, COCOONING CATERING, ROVERA CANADA και PRO AV.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!