ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείπνο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στην Ολυμπιακή Ομάδα Ιστιοπλοΐας του Τόκιο 2021

Δείπνο παρέθεσε η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στην Ολυμπιακή ομάδα που ετοιμάζεται να μας εκπροσωπήσει στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, όπου παρευρέθηκαν ο Ολυμπιονίκης στα 470 ανδρών Παναγιώτης Μάντης με τον προπονητή του Μιχάλη Μηλαίο, η Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη από τα 470 γυναικών με τον προπονητή της Ανδρέα Παπαδόπουλο, η Κατερίνα Δίβαρη από τα RSX με τον προπονητή της Ζαν Μαρκ Φάντη και ο Γιάννης Μιτάκης από τα ΦΙΝΝ.

Κατερίνα Δίβαρη (RSX), Τάκης Νικηφορίδης (Team Leader), Αριάδνη Παρασκευή Σπανάκη (470 γυναικών), Ανδρέας Παπαδόπουλος (Προπονητής 470 γυναικών), Μιχάλης Μηλαίος (Προπονητής 470 ανδρών), Γιάννης Μιτάκης (FINN), Ζαν Μαρκ Φάντη (Προπονητής RSX), Στέφανος Χανδακάς (Αντιπρόεδρος Αθλητισμού ΕΙΟ, Ολομέλεια ΕΟΕ)

Λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να δώσουν το παρών ο Ολυμπιονίκης Βύρωνας Κοκκαλάνης από τα RSX ανδρών με τον προπονητή του Ολυμπιονίκη Νίκο Κακλαμανάκη, η Βασιλεία Καραχάλιου από τα Λέιζερ Ράντιαλ με τον προπονητή της Τάμας Εζες, ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής από τα 470 ανδρών, η Ολυμπιονίκης Αιμιλία Τσουλφά από τα 470 γυναικών και ο προπονητής του Μιτάκη, ο Θεόδωρος Πολυχρονίδης.

Άποψη από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος

Την διοίκηση της ΕΙΟ εκπροσώπησαν η Πρόεδρος Νίκη Αναστασίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος τομέα αθλητισμού Στέφανος Χανδακάς, ο έφορος εθνικών ομάδων Δημήτρης Χριστοφόρου, ο τεχνικός σύμβουλος Τάκης Νικηφορίδης και ο εκπρόσωπος των ιστιοπλόων στο Δ.Σ. Στράτος Αχλάτης.

Άποψη από το δείπνο με τον ο Α’ Αντιπρόεδρο και υπεύθυνο τομέα αθλητισμού Στέφανο Χανδακά

Το κλίμα ήταν εγκάρδιο και με αυτό το δείπνο η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία έστειλε το μήνυμα στους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές τους ότι σύσσωμη η ιστιοπλοϊκή οικογένεια είναι δίπλα τους και πιστεύει στις δυνατότητές τους για μεγάλες διακρίσεις στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη και ευχήθηκε από καρδιάς καλή επιτυχία.

Ανδρέας Παπαδόπουλος, Τάκης Νικηφορίδης

Ολυμπιονίκης 470, Τάκης Μάντης

Η πρόεδρος Νίκη Αναστασίου και ο Α’ Αντιπρόεδρος και υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού Στέφανος Χανδακάς δήλωσαν: «Πιστεύουμε ότι για μια ακόμα φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες η Ελλάδα θα πανηγυρίσει ιστιοπλοϊκά μετάλλια. Η προετοιμασία των αθλητών μας έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, η διοίκηση ήταν στο πλευρό τους και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος η συλλογική προσπάθεια θα αποδώσει καρπούς».

Καλή επιτυχία, λοιπόν, και στους 8 αθλητές και αθλήτριες, θα σας παρακολουθούμε με αγωνία.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!