ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείπνο στο δ / Delta του κτιρίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εστιατορίου δ / Delta Restaurant στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο κτίριο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Το εστιατόριο, που έχει πάρει το όνομά του από το Δέλτα Φαλήρου, υποδέχθηκε παλιούς και νέους φίλους του οι οποίοι απόλαυσαν γεύσεις και κρασιά από μικρούς Έλληνες παραγωγούς, δεμένες αρμονικά από τον executive chef Δημήτρη Σκαρμούτσο, αλλά και τη μοναδική θέα του χώρου προς τον Φαληρικό όρμο.

Ο χώρος, εμπνευσμένος από το ΚΠΙΣΝ και την ελληνική φύση η οποία αντανακλάται στην κουζίνα του, συνδυάζει φυσικά υλικά αλλά περιλαμβάνει ακόμα και δέντρα, παραπέμποντας έτσι στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος. Επιπλέον, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα έτσι ώστε ο χώρος να μπορεί ευέλικτα να διαρρυθμιστεί όταν δεν λειτουργεί ως εστιατόριο, προκειμένου να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης που φιλοξενείται σε αυτόν.

ΤΑΚΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ, ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΚΑΨΑΛΗΣ, ΑΡΗΣ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

ΤΑΣΟΣ ΑΡΝΙΑΚΟΣ, ΜΑΡΙ ΑΡΝΙΑΚΟΥ, ΜΑΙΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ-ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

ΜΑΡΙΑ ΣΑΡΑΦΟΓΛΟΥ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΟΛΑΚΗΣ

ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΟΥΛΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΡΑΚΗ, ΑΝΘΗ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ

ΚΛΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΝΗ ΠΑΝΤΑΖΗ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΕΑΣ

ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ, ΑΝΝΑ ΔΑΪΚΙΔΟΥ (ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ), ΔΩΡΑ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ (Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ΣΚΑΙ), ΔΩΡΑ ΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ (ΜΑRKETING MANAGER SKAI)

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!