ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δείπνο εμπνευσμένο από την Τοσκάνη με τα κρασιά της οικογένειας Salvatore Ferragamo!

Με ένα υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών γεύμα για φίλους γιόρτασε η ASL Imports την είσοδο των πολυβραβευμένων κρασιών Il Borro στο γνωστό ιταλικό εστιατόριο Giacomo της Κηφισιάς . Eιδικά για αυτή τη βραδιά, η αγαπημένη κηφισιώτικη τρατορία παρουσίασε ένα exclusive menu 4 πιάτων εμπνευσμένων από την Τοσκάνη και την ιταλική ύπαιθρο, αποτίνοντας φόρο τιμής στην καταγωγή των τεσσάρων διαφορετικών ετικετών Il Borro.

Follow me…

Το γεύμα ξεκίνησε με carpaccio τόνου με κρέμα αγριοράπανου συνοδευόμενο από δροσερό La Melle IGT Toscana του 2017, συνεχίστηκε με τορτελόνι γεμιστά με σπανάκι σε ζωμό παρμεζάνας και φρέσκιας μαύρης τρούφας που αναδείχθηκαν από το ανάλαφρο Rose Del Borro IGT Toscana του 2015, κορυφώθηκε με beef brisket με κρέμα topinabour και ψητή αγγινάρα που υπογραμμίστηκαν από το πλούσιο Plan di Nova IGT Toscana του 2015 και έκλεισε γλυκά με μους σοκολάτας γάλακτος με άρωμα espresso, tuile κακάο και παγωτό αμύγδαλο που συνάντησαν τα παιχνιδιάρικα bubbles του Bolle di Borro Classic Rose.

O Mιχάλης Κούβελας με τον οικοδεσπότη της βραδιάς, Αλέξανδρο Λεμονή

Φαίη Μπέη, Νικόλας Κατσαρός

Στην καρδιά της Τοσκάνης κρύβεται ένα μεσαιωνικό χωριό με το όνομα Il Borro που έχει αναπαλαιωθεί πλήρως από τη διάσημη οικογένεια Ferragamo και διοικείται από τον εγγονό και συνονόματο του αείμνηστου σχεδιαστή, Salvatore Ferragamo.

Αρετή Ντάρμα, Αλέξανδρος Λεμονής

Σε ένα άκρως φιλικό κλίμα, που πλαισιωνόταν από το κομψό περιβάλλον του Giacomo, οι καλεσμένοι και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν ένα μυστικό που μέχρι τώρα γνώριζαν μόνο οι μυημένοι οινόφιλοι! Στην καρδιά της Τοσκάνης κρύβεται ένα μεσαιωνικό χωριό με το όνομα Il Borro που έχει αναπαλαιωθεί πλήρως από τη διάσημη οικογένεια Ferragamo και διοικείται από τον εγγονό και συνονόματο του αείμνηστου σχεδιαστή, Salvatore Ferragamo. Ο χώρος είναι αφιερωμένος στην ευημερία, την τέχνη της φιλοξενίας, τις βιολογικές και βιοδυναμικές καλλιέργειες. Στο υπερσύγχρονο οινοποιείο του παράγονται τα κρασιά Il Borro, τα οποία είναι πλήρως βιολογικά και χωρίς χημικές ουσίες από σταφύλια που επιλέγονται με προσοχή και συλλέγονται με το χέρι. Δεν είναι τυχαίο που δέκα από τις ετικέτες Il Βorro έχουν λάβει συνολικά 32 διακρίσεις. Πλέον εισάγονται και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ASL Imports, μία ελληνική εταιρία που εξειδικεύεται στην εισαγωγή ειδών πολυτελείας που αφορούν στο ευ ζην.

ΚΙΜ ΜΑΝΤΖΟΥΡΑΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΤΕΛΛΑ ΡΑΠΤΗ ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΤΖΙΚΗΣ ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑΛΙΑΝ

ΑΡΕΤΗ ΝΤΑΡΜΑ ΠΑΝΟΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ

Νικόλας Κατσαρός, Φαίη Μπέη

Φωτογραφίες: Fay’s Control, Papadakis Press

error: Content is protected !!