ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Decks, Docks & Flip Flops!

Some of the best memories are made in Havaianas…

Για κάποιους κάθε τέτοια εποχή πριν το Πάσχα, σηματοδοτείται από την αγορά ενός Ανοιξιάτικου outfit, σε ένα υπέροχο έντονο χρώμα. Για άλλους με την αγορά της Λαμπάδας για τα βαφτιστήρια, του Σοκολατένιου Αυγού, στα 80s θυμάμαι ήταν οι μέρες που οι νονές διάλεγαν με έναν μεγαλειώδη ενθουσιασμό, ένα ζευγάρι παπούτσια λουστρίνια.

Για εμένα ήρθε η εποχή που περίμενα για μήνες ατέλειωτους και είναι η ώρα να επισκεφθώ ξανά το κατάστημα Havaianas στο ισόγειο του Golden Hall, για να αγοράσω τις σαγιονάρες της νέας σεζόν. Δεν μιλάμε ούτε για ένα μα ούτε για δύο ζευγάρια. Με ενθουσιασμό παιδιού μπαίνω στο κατάστημα και ξεκινάω να κάνω τις αγορές μου τόσο για εμένα όσο και για τους αγαπημένους μου.

Δεν έχει καμία σημασία αν το Πάσχα πέφτει νωρίς ή αργά, αν θα έχει ζέστη ή κρύο, αν ξέρω πως οι περσινές μου Havaianas είναι πάντα εκεί, στην μεγάλη ψάθινη καλαθούνα της βεράντας στις Σπέτσες, να με περιμένουν να τις φορέσω ξανά.

Το brand Havaianas δημιουργήθηκε το 1962, μεταφέροντας στον κόσμο το βραζιλιάνικο πνεύμα μέσω της εμβληματικής σόλας από καουτσούκ και των φωτεινών, χαρούμενων σχεδίων του. Πλέον έχει γίνει συνώνυμο της άνεσης, της ευτυχίας και της ελευθερίας στην πιο απλή και αυθόρμητη μορφή της, διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων και δίνοντας επιλογές για κάθε γούστο και στυλ!

Για εμένα οι Πασχαλινές διακοπές, σηματοδοτούν την έναρξη της ομορφότερης εποχής του χρόνου. Της πιο ανέμελης.

Αυτής που μυρίζει ήλιο και αλάτι. Αυτής που πάω παραδοσιακά πάντα (μα πάντα) στο ίδιο πάντα νησί, για δεκαπέντε ολόκληρες ημέρες, εκεί που αφήνω τα παπούτσια της πόλης στην άκρη, και με τις νέες μου Havaianas στο sac de voyage, εγκαινιάζω άλλο ένα υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι.

Follow me…

error: Content is protected !!