ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Dangerous Liaisons» Xmas brunch!

Μία ανάσα πριν τις γιορτές και τα μαγικά Χριστούγεννα, η TSAKIRIS MALLAS έδωσε ραντεβού στο Philos Athens στις 14 Δεκεμβρίου 2022 για ένα άκρως Χριστουγεννιάτικο brunch μαζί με τις πιο λαμπερές Ελληνίδες Celebrities, Influencers και Content Creators. Πιο συγκεκριμένα, το Philos Athens, «ντύθηκε» στα χρώματα της νέας TSAKIRIS MALLAS καμπάνιας με τίτλο «Dangerous Liaisons» προκειμένου να μυήσει τις καλεσμένες στη φετινή αισθητική έμπνευση της εμβληματικής εταιρείας υποδημάτων. Εμπνευσμένη από την φημισμένη αναγεννησιακή τεχνική “Chiaroscuro” του Caravaggio, η καμπάνια μέσα από έντονες αντιθέσεις ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, δημιουργεί τον απόλυτο αισθησιασμό και δίνει άλλη διάσταση ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Γεωργία Σαράντη & Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες

Έλενα Γαλύφα

Κατά τη διάρκεια του private PR event, οι καλεσμένες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα υπέροχο brunch, ενώ έκαναν δικά τους τα πιο αγαπημένα τους TSAKIRIS MALLAS υποδήματα από τη νέα F/W 22 collection, που χαρακτηρίζονται από άνεση και μοναδικότητα, προκειμένου να πραγματοποιήσουν εμφανίσεις που κόβουν την ανάσα κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Χαρά Παππά

Πηνελόπη Καλέντη

Χριστίνα Μπόμπα

Ιόλη Δημοπούλου

Αριάδνη Σκόκου & Δήμητρα Πολυχρονοπούλου

Τζίνα Σμαριανάκη

Έλενα Γαλύφα & Mary Vytinaros

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση

Όλγα Ντάλλα

Μαλαματένια Παλατσίδη

Ιόλη Δημοπούλου, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Mary Vytinaros & Χριστίνα Μπόμπα

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Mary Vytinaros & Όλγα Ντάλλα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα, Έλενα Γαλύφα, η Μαίρη Βυτίναρος, η Χαρά Παππα, Όλγα Ντάλλα, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, η Άννα και Τέα Πρελεβιτς.

error: Content is protected !!