ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δάφνη Βαλέντε: "A Jewel made in Greece"

Η Δάφνη Βαλέντε μετά απο 3 χρόνια απουσίας, επιστρέφει δυναμικά στον χώρο της δημιουργίας και ετοιμάζει 2 συλλογές για το καλοκαίρι 2015.

Παρουσίασε πρόσφατα στην έκθεση “Athens Fashion Trade Show” την συλλογή “Floating Elements”, μια σειρά χειροποίητων κοσμημάτων απο υλικά δανεισμένα απο την υψηλή ραπτική, σε χρώματα που αποπνέουν την χαρά της ζωής και προορίζονται για χονδρική πώληση σε όλη την Ελλάδα.

"Floating elements" hand made flowers Orchard necklace

“Floating elements” hand made flowers Orchard necklace

Από 8 εώς 15 Φεβρουαρίου θα συμμετάσχει στην έκθεσηA Jewel made in Greece” στην Τεχνόπολη, όπου μαζί με άλλους 34 σχεδιαστές/καλλιτέχνες του κοσμήματος, πρόκειται να παρουσιάσει την συλλογή “Fragments of Amphipolis” η Ελληνικά “Θραύσματα Αμφίπολης” απο ευγενή μέταλλα και ημιπολύτιμες πέτρες.

"Fragments of Amphipolis" gold plated silver pendant

“Fragments of Amphipolis” gold plated silver pendant

"Floating elements" Wild crystal mobile necklace

“Floating elements” Wild crystal mobile necklace

Για την συλλογή αυτή ταξιδεύει πίσω στον χρόνο με όπλο την φαντασία και  αποδομεί Ελληνικά σύμβολα όπως την σπείρα, επιχειρώντας να γεφυρώσει στυλιστικά το σήμερα με το χθες. Θραύσματα μετάλλων αιωρούνται, αιματήτες και πέρλες στροβιλίζονται, σε μια τρυφερή ισορροπία μεταξύ των αναμνήσεων του παρελθόντος και των σύγχρονων τάσεων.

error: Content is protected !!