ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cupcakes, diamonds & happy hearts, στην Νew Bond Street!

Άλλη μία συνεργασία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, για την βοήθεια της ανακατασκευής σχολείων μετά από φυσικές καταστροφές, επισφραγίσθηκε με επιτυχία στην βρετανική πρωτεύουσα.

Η Caroline Scheufele, Πρόεδρος και Καλλιτεχνική Διευθύντρια της Chopard, συγκινήθηκε πολύ, όταν η Petra Nemcova παρουσίασε το έργο της οργάνωσης της, Happy Hearts Fund, και αποφάσισε αμέσως να προσφέρει την υποστήριξη της για τον σκοπό αυτό.

cover
Δημιούργησε ενα ειδικής εκδοσης μπρασελέ Happy Diamonds σε ρόζ χρυσό 18 καρατίων, το οποίο έχει ενα κινούμενο ρόζ ζαφείρι μέσα σε μιά καρδιά. Τα 200 ευρώ απο την τιμή πώλησης των 1.200 ευρώ του μπρασελέ, θα προορίζεται στην ανακατασκευή σχολείων. Για να γιορτάσει αυτή την σημαντική συνεργασία, η Chopard οργάνωσε cocktail party στην μπουτίκ της New Bond Street, στο Λονδίνο.

happy hearts ok

Η οργάνωση Happy Hearts Fund, δραστηριοποιείται σε επτά χώρες και εχει κτίσει 72 σχολεία και παιδικούς σταθμούς σε λιγότερα απο επτά χρόνια. Απο το 2006, τα προγράμματα βοήθησαν περισσότερα απο 44.000 παιδιά και 450.000 μέλη κοινοτήτων.

error: Content is protected !!