Criollo: Tataahh!!!! To ζαχαροπλαστείο-θρύλος από τον Διονύση Αλέρτα & το Δειπνοσοφιστήριον, τώρα και σε e-shop!
![](https://www.fayscontrol.gr/wp-content/uploads/2016/01/MG_4427-1.jpg)
Εντάξει, τι να λέμε τώρα…Η καρδιά της authentic pâtisserie χτυπά αποκλειστικά στο Criollo, το ζαχαροπλαστείο –talk of the town– που δημιούργησαν στην Κηφισιά ο ταλαντούχος Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας & το Δειπνοσοφιστήριον Catering, τώρα και σε eshop!
Τα καλά νέα: Με ένα κλικ το CRIOLLO φέρνει τις επικές τάρτες Αλμυρής Καραμέλας, τις τάρτες με Αμυγδαλόκρεμα, crème nougat και πορτοκάλι confit, το Mousse gianduja με framboise, τα macaron με μύρτιλλο ή τα ασυναγώνιστα Profiteroles στο σπίτι μας, στο γραφείο μας ή σε οποιοδήποτε χώρο εμείς ζητήσουμε.
Τα κακά νέα: ….Την πατήσαμε…Ξανά διαβάστε στα καλά νέα όλες τις γλυκές αμαρτίες…
![Καραμέλες σοκολάτα-φιστίκι....](https://www.fayscontrol.gr/wp-content/uploads/2016/01/karameles-sokolata-fistiki.jpg)
Καραμέλες σοκολάτα-φιστίκι….
Αυθεντικές, ευφάνταστες γλυκές απολαύσεις, βασισμένες στη φιλοσοφία του Διονύση Αλέρτα & του Δειπνοσοφιστήριον Catering να αξιοποιούν αποκλειστικά πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, που δουλεύονται με αγάπη, υψηλό αισθητικό κριτήριο και πρωτοποριακές τεχνικές αποδίδοντας τις πιο ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες: τούρτες, τάρτες, μακαρόν, croissant, κέικ, miniardies, και πολλές άλλες υπέροχες γλυκές ιδέες.
![Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις. Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie & αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι σε καταξιωμένους Chef Pâtissiers, όπως ο περίφημος Gilles Marchal, ο Διονύσης Αλέρτας αέναα εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην υψηλή patisserie με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Διονύσης Αλέρτας πλαισιώνεται από μία ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων συνεργατών, που έχουν ως φιλοσοφία να δημιουργούν μοναδικές, ανώτερες γευστικές εμπειρίες για όσους αγαπούν το γλυκό.](https://www.fayscontrol.gr/wp-content/uploads/2016/01/MG_9855.jpg)
Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις.
Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie & αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι σε καταξιωμένους Chef Pâtissiers, όπως ο περίφημος Gilles Marchal, ο Διονύσης Αλέρτας αέναα εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην υψηλή patisserie με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Διονύσης Αλέρτας πλαισιώνεται από μία ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων συνεργατών, που έχουν ως φιλοσοφία να δημιουργούν μοναδικές, ανώτερες γευστικές εμπειρίες για όσους αγαπούν το γλυκό.
![Πραλίνες...](https://www.fayscontrol.gr/wp-content/uploads/2016/01/pralines-criollo-zacharoplasteio.jpg)
Πραλίνες…
Στο Criollo μπορούμε να απευθυνθούμε και για την άψογη διοργάνωση κάθε προσωπικής ή επαγγελματικής μας εκδήλωσης, καθώς οι μοναδικές υπηρεσίες του Δειπνοσοφιστήριον Catering δημιουργούν τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες για τους καλεσμένους & τους συνεργάτες μας.
Ζαχαροπλαστείο Criollo
Τηλέφωνο: 210 8073967
E-shop: www.criollo.gr/eshop
E-mail: info@criollo.gr.