ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Criollo: Tataahh!!!! To ζαχαροπλαστείο-θρύλος από τον Διονύση Αλέρτα & το Δειπνοσοφιστήριον, τώρα και σε e-shop!

Εντάξει, τι να λέμε τώρα…Η καρδιά της authentic pâtisserie χτυπά αποκλειστικά στο Criollo, το ζαχαροπλαστείο –talk of the town– που δημιούργησαν στην Κηφισιά ο ταλαντούχος Chef Pâtissier Διονύσης Αλέρτας & το Δειπνοσοφιστήριον Catering,  τώρα και σε eshop!

Τα καλά νέα: Με ένα κλικ το CRIOLLO φέρνει τις επικές τάρτες Αλμυρής Καραμέλας, τις τάρτες με Αμυγδαλόκρεμα, crème nougat και πορτοκάλι confit, το Mousse gianduja με framboise, τα macaron με μύρτιλλο ή τα ασυναγώνιστα Profiteroles στο σπίτι μας, στο γραφείο μας ή σε οποιοδήποτε χώρο εμείς ζητήσουμε.
Τα κακά νέα: ….Την πατήσαμε…Ξανά διαβάστε στα καλά νέα όλες τις γλυκές αμαρτίες…

Καραμέλες σοκολάτα-φιστίκι....

Καραμέλες σοκολάτα-φιστίκι….

Αυθεντικές, ευφάνταστες γλυκές απολαύσεις, βασισμένες στη φιλοσοφία του Διονύση Αλέρτα & του Δειπνοσοφιστήριον Catering να αξιοποιούν αποκλειστικά πρώτες ύλες κορυφαίας ποιότητας, που δουλεύονται με αγάπη, υψηλό αισθητικό κριτήριο και πρωτοποριακές τεχνικές αποδίδοντας τις πιο ξεχωριστές γλυκές δημιουργίες: τούρτες, τάρτες, μακαρόν, croissant, κέικ, miniardies, και πολλές άλλες υπέροχες γλυκές ιδέες.

Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις. Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie & αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι σε καταξιωμένους Chef Pâtissiers, όπως ο περίφημος Gilles Marchal, ο Διονύσης Αλέρτας αέναα εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην υψηλή patisserie με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Διονύσης Αλέρτας πλαισιώνεται από μία ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων συνεργατών, που έχουν ως φιλοσοφία να δημιουργούν μοναδικές, ανώτερες γευστικές εμπειρίες για όσους αγαπούν το γλυκό.

Από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες Chef Pâtissier, ο Διονύσης Αλέρτας δημιουργεί ευφάνταστες και πρωτότυπες γευστικές εμπειρίες που αντικατοπτρίζουν τη μοναδικότητα του δημιουργού τους: ατόφιες γεύσεις, αυθεντικά ισορροπημένες, που παντρεύουν ιδανικά το κλασικό με το νέο σαγηνεύοντας ακόμη και τους πιο απαιτητικούς γευσιλάτρεις.
Με καίριες επιρροές από τη γαλλική patisserie & αξιοζήλευτη εμπειρία πλάι σε καταξιωμένους Chef Pâtissiers, όπως ο περίφημος Gilles Marchal, ο Διονύσης Αλέρτας αέναα εμπλουτίζει τις γνώσεις του στην υψηλή patisserie με ενεργή συμμετοχή στο διεθνές γίγνεσθαι της ζαχαροπλαστικής.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο Διονύσης Αλέρτας πλαισιώνεται από μία ομάδα εξαιρετικά ταλαντούχων συνεργατών, που έχουν ως φιλοσοφία να δημιουργούν μοναδικές, ανώτερες γευστικές εμπειρίες για όσους αγαπούν το γλυκό.

Πραλίνες...

Πραλίνες…

Στο Criollo μπορούμε να απευθυνθούμε και για την άψογη διοργάνωση κάθε προσωπικής ή επαγγελματικής μας εκδήλωσης, καθώς οι μοναδικές υπηρεσίες του Δειπνοσοφιστήριον Catering δημιουργούν τις πιο ξεχωριστές εμπειρίες για τους καλεσμένους & τους συνεργάτες μας.

Ζαχαροπλαστείο Criollo
Τηλέφωνο: 210 8073967
E-shop: www.criollo.gr/eshop
E-mail: info@criollo.gr.

error: Content is protected !!