Με την ευχή να μεγαλώσει η Cookoovaya και με τη σοφία της να συνεχίσει να μας φροντίζει και να κάνει πιο νόστιμες τις μέρες και τις νύχτες μας, φίλοι, συνεργάτες, άνθρωποι του πιο στενού πυρήνα του εστιατορίου αλλά και επισκέπτες που με τα χρόνια έγιναν φίλοι συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν μαζί με τον chef patron, Περικλή Κοσκινά και την ομάδα του τα δέκα χρόνια Cookoovaya.
Στον πρόσφατα ανανεωμένο χώρο της Χατζηγιάννη Μέξη, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πιάτα από το μενού που με τα χρόνια έχουν γίνει κλασικά: όπως χταπόδι με φάβα, αυγοτάραχο Τρικαλινός σε φρυγανισμένο ψωμί, μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ μανιταριών και μαύρο ρύζι, το περίφημο κολάρο σφυρίδας bianco της Cookoovaya αλλά και αρνί τσιγαριαστό συνοδεία κρασιών του ελληνικού αμπελώνα, με την ευγενική χορηγία της Trinity Wines.
Οι οινικές επιλογές της προήλθαν από δύο οινοποιεία που τα τελευταία χρόνια έδωσαν μια ώθηση και νέα προοπτική στο δυναμικό της Στερεάς Ελλάδας, εμπλουτίζοντας το ελληνικό portfolio και την ελληνική οινική αίγλη και στο εξωτερικό: Το Κτήμα La Tour Melas από τον Αχινό της Φθιώτιδας και το Κτήμα Μουσών από την κοιλάδα των Μουσών στην Βοιωτία.
Για τους λάτρεις των Cocktails με ρούμι, το κεντρικό bar του εστιατορίου αντικριστά από την ανοιχτή κουζίνα, προσέφερε ευφάνταστα Eminente Cocktail της εταιρείας Άμβυξ.
Τη μουσική της βραδιάς επιμελήθηκε ο Dj Δημήτρης Λιλής με party classics κομμάτια μιξαρισμένα με τον πιο ασυνήθιστο τρόπο, ενώ η τούρτα ήταν δημιουργία του pastry chef Στέλιου Παρλιάρου.
Η Cookoovaya έσβησε τα δέκα της κεράκια μαζί με όλη την ομάδα της και σήμανε την έναρξη μιας σειράς εκδηλώσεων και ενεργειών που θα γίνουν ενόψει του εορτασμού της δεκαετίας που πέρασε, καθ’όλη τη διάρκεια της χρονιάς αυτής.