ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cook with a twist & spread around the news!

Σας έχω νέα! Τα οποία μου μετέφερε η Εύη Φέτση. Και σας μεταφέρω για να τα αξιοποιήσετε αναλόγως και να τα μεταφέρετε και εσείς με τη σειρά σας!

Λοιπόν, η  Miele και ο γαστρονομικός οδηγός TheFood & Leisure guide διοργανώνουν για πρώτη φορά τον διαγωνισμό Miele Cook 4×4 και σας καλούν να παρουσιάσετε το δικό σας πιάτο ελληνικής συνταγής με ένα twist. Αυτό μπορεί να είναι μια ειδική τεχνική, ένα διαφορετικό υλικό ή μια νέα πρόταση δημιουργικότητας και φαντασίας. Χρησιμοποιήστε ελληνικά, τοπικά, εμβληματικά, σημαντικά, σπάνια ή ξεχασμένα προϊόντα και συνταγές, και παρουσιάστε την δική σας εκδοχή. Στείλτε την συνταγή-δήλωση συμμετοχής σας στο e-mai:info@fnl-guide.com.

c5a7c3cae09e844a80e0d466422ff259
Τέσσερις φιναλίστ με τη βοήθεια τερσάρων φίλων τους θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν ζωντανά τη συνταγή τους σε μια επιτροπή τεσσάρων κριτών του Πάνου Δεληγιάννης-FnL, της Θάλειας Τσιχλάκη-FnL, του Γιώργου Παπακώστα-chef, και της Χριστίνας Δούκα -Miele, που θα ανακηρύξει τον νικητή του 2015 για τον διαγωνισμό Miele Cook 4×4. Οι συνταγές των τεσσάρων φιναλίστ θα δημοσιευθούν στο FnL. Ο νικητής θα κερδίσει έναν ανεξάρτητο φούρνο ατμού DG 1450 αξίας 1.000€ . Οι υπόλοιποι 3 φιναλίστ θα λάβουν από μια γάστρα φούρνου – βαθύ ταψί ΗUB61-22 & το ανοξείδωτο καπάκι ΗBD 60-22 συνολικής αξίας 255€.
Η νέα ελληνική κουζίνα σημειώνει άνοδο και βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη ενώ τα ελληνικά προϊόντα γίνονται όλο και καλύτερα. Γίνετε ο Miele Cook 4×4 για το 2015 και ξεναγήστε μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων.
Ο διαγωνισμός ξεκινά στις 20 Μαΐου 2015 και θα διαρκέσει έως τις 15 Ιουλίου, καταληκτική ημερομηνία υποβολής συνταγών. Οι φιναλίστ θα ανακοινωθούν στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ ο νικητής θα ανακηρυχτεί στις 30 Σεπτεμβρίου από τη διαδικασία του τελικού, παρουσία του γνωστού Έλληνα chef Γιώργου Παπακώστα που είναι και ένα από τα μέλη της επιτροπής.

Cook with a twist & spread the news!!! xxx

error: Content is protected !!