ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cocktail στην ονειρική γυάλινη πισίνα του Life Gallery!

Το Life Gallery athens σήμανε την αρχή του καλοκαιριού στα βόρεια προάστια μέσα από ένα μοναδικό πάρτι για το opening του κήπου με τις δύο εντυπωσιακές πισίνες του! Πλήθος προσκεκλημένων ανάμεσά τους και αρκετοί εκπρόσωποι του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου έδωσαν το “παρών”, γιορτάζοντας όλοι μαζί την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου!

Follow me…

Γευστικά finger food και δροσερά cocktails συντρόφευσαν τη βραδιά στον καταπράσινο κήπο που αγκαλιάζει το Life Gallery athens. Η μοντέρνα αρχιτεκτονική του χώρου και η minimal αισθητική είναι έκδηλα σε κάθε σημείο του ξενοδοχείου, ενώ την παράσταση κλέβουν οι δύο πισίνες και ιδιαίτερα εκείνη με τον γυάλινο τοίχο!
Μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα χάρη στα πανύψηλα δέντρα που τις περιβάλλουν, οι πισίνες του Life Gallery athens αναδεικνύονται στον ιδανικό προορισμό για αποδράσεις τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Μια πρωινή αναζωογονητική βουτιά, ένα διάλειμμα μέσα στη μέρα ή μια ανάσα δροσιάς το Σαββατοκύριακο, όποια κι αν είναι η επιλογή η εμπειρία στις πισίνες του Life Gallery athens είναι σίγουρο ότι θα μας αποζημιώσει!

Κατερίνα Μαμιδάκη, Ελένη Στασινοπούλου, Κώστας Παγαδάκης, Φώτης Τσιμέλας

Η κυρία Κατερίνα Μαμιδάκη Marketing Communications Manager της bluegr Hotels & Resorts και η κυρία Ηρώ Βαούτση PR & Consumer Engagement Coordinator της Estee Lauder Greece

Βιβή Μπασινά, Μαριάννα Θυμιάκη, Βάσω Στασινού Νικοπολίδη

Άποψη της πισίνας

Η κυρία Κατερίνα Μαμιδάκη Marketing Communications Manager της bluegr Hotels & Resorts με τον Τζορτζ Παπακώστα

Τα Παγωτά Kayak χάρισαν στιγμές δροσιάς και συγκλονιστικών γεύσεων

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!