ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cocktail party της Audemars Piguet στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης!

Με ένα κομψό cocktail στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης γιόρτασε τα 50 χρόνια του Royal Oak της Audemars Piguet, ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας. Πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ένα μοναδικό λεύκωμα του οίκου Assouline με τίτλο “Royal Oak: From Iconoclast to Icon”, σε εντυπωσιακό μέγεθος, που παρουσίαζε ένα ταξίδι μέσα από έξι δεκαετίες πρωτοποριακής τέχνης, αρχιτεκτονικής, μόδας, αθλητισμού και μουσικής, που παραλληλίζεται με την εξέλιξη του μοναδικού Royal Oak.

O βραβευμένος πολιτιστικός συντάκτης Bill Prince και πρώην Deputy Editor του βρετανικού περιοδικού GQ, υπογράφει τις σελίδες του iconic αυτού coffee table book και χαρίζει στον αναγνώστη μια μοναδική εξερεύνηση της εξέλιξης του Royal Oak, που τοποθετείται σε ένα ευρύ πολιτιστικό πλαίσιο και βαδίζει δίπλα σε κάθε μορφή τέχνης.

Τίμος Μελισσάρης, Gianlucio Vaona, Jenny Ma, Simone Benvenuti

Εκλεκτοί καλεσμένοι, loyal πελάτες και συλλέκτες, εκπρόσωποι των media και λάτρεις της Audemars Piguet, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κλασικά κομμάτια του οίκου, και να απολαύσουν μια κομψή βραδιά στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, αφιερωμένη στο διαχρονικό Royal Oak και την εντυπωσιακή ιστορία του.

Ελίνα Σμπώκου

Χάρης Ντάβλας, Έλενα Γαλύφα, Φίλιππος Λιακωτίτης

Αλεξάνδρα Κούμπα, Ζήνων Αγγελίδης

Μαρία Παπαγεωργίου

Όλγα Πάστρα-Λιακωτίτη, Λία Μακρυγένη

Έλια Κεντρωτά

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Ο Χάρης Οικονομόπουλος με την κόρη του, Ντάνα Οικονομοπούλου

Ειρήνη Νταϊφά

Χρυσούλα Κέρος

Μίνα Μπιράκου, Άρης Δούκας

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!