ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Cocktail party λίγο πριν την έναρξη της 34η Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας!

Η αντίστροφη μέτρηση για την Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας, Athens Fashion Week ξεκίνησε με ένα μοναδικό party, προχθές βράδυ, στο Rooftop Nyx στο Academias Hotel. Αγαπημένοι σχεδιαστές μόδας, influencers, μοντέλα, καλλιτέχνες, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και όχι μόνο έδωσαν το παρόν, διασκέδασαν με καταπληκτικές μουσικές επιλογές, απόλαυσαν δροσερά cocktails και υπέροχες γαστρονομικές δημιουργίες που είχε ετοιμάσει ο χορηγός φιλοξενίας, το πεντάστερο πολυτελές ξενοδοχείο Academias Hotel, Αutograph Collection by Marriott.  

Νότης Παναγιωτου, Δημήτρης Γεωργοπουλος, Τόνια Φουσέκη, Πάρης Βαλταδώρος

Κατά τη διάρκεια του event οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια μικρή γεύση των συλλογών που θα παρουσιαστούν στην 34η Εβδομάδα μόδας καθώς κάποιοι από τους  συμμετέχοντες σχεδιαστές μόδας ήρθαν συνοδευόμενοι από την μούσα τους που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες τους, ντυμένη με ρούχο της κολεξιόν που θα παρουσιάσουν.

Ορσαλία Παρθένη – Φρέντυ Καλομπράτσος – Γιάννης Τόγκος με την σύζυγό του Έλενα Πετρίδου
Περικλής Κονδυλάτος, Βασίλης Ζούλιας
Γιάννης Λεμπέσης, Τόνια Φουσέκη

Μεταξύ των καταξιωμένων σχεδιαστών πολλοί επώνυμοι τίμησαν με την παρουσία τους το cocktail party: Βασίλης Ζούλιας, Ορσαλία Παρθένη, Λάκης Γαβαλάς, Δημήτρης Ντάσιος, Πάρης Βαλταδώρος, Γιάννης Τόγκος, Τάσος Μητρόπουλος, Ειρήνη Αγγελόπουλος, Περικλής Κονδυλάτος,  Δημήτρης Στρέπκος, Κιμ Κίλιαν, Ματίνα Ζάρα, Κατερίνα Αναστασοπούλου, Άννα Ζηρδέλη, Ισίδωρος Φικάρης, Στέλλα Μέλιγκαν.

Επίσημος χορηγός του party  ήταν η αναγνωρισμένη διεθνώς για την ποιότητά της, βότκα Beluga. Επίσης, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα προϊόντα make up της εταιρείας Alûstre..  O make up artist Φρέντυ Καλομπράτσος ήταν εκεί και αποκάλυψε όλα τα μυστικά για ένα τέλειο μακιγιάζ.

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, Athens Fashion Week έρχεται από 20 Απριλίου έως και 24 Απριλίου με δημιουργίες από κορυφαίους Έλληνες σχεδιαστές και αγαπημένα fashion brands από Ελλάδα και εξωτερικό.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!