ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Classy & Fabulous!

Η Moët & Chandon παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη Signature Rosé Impérial Limited Edition, σε μια φιάλη με ανανεωμένη, τολμηρή σχεδίαση σε μαύρες και χρυσές ροζ αποχρώσεις. Η νέα χρωματική παλέτα αναδεικνύει τον κυρίαρχο ρόλο των σταφυλιών Pinot Noir στο προσεκτικό assemblage της Rosé Impérial, ενώ τη φιάλη συμπληρώνει η μοντέρνα εκδοχή της ετικέτας που βρέθηκε να κοσμεί την παλαιότερη ροζέ σαμπάνια του Οίκου.
Αναγνωρίζοντας και τιμώντας την αξία της προσωπικής ιστορίας της, η Moët & Chandon Rosé Impérial δίνει το βήμα σε πέντε γυναίκες που μοιράζονται μαζί της την ίδια ιστορία προσπάθειας, δημιουργίας, επιτυχίας και επιβράβευσης. Όπως η Rosé Impérial αποτελεί μια αυτοτελή δημιουργία, με τη δική της ιδιαίτερη μεθοδολογία ανάμιξης, έτσι και οι πρωταγωνίστριες χαράσσουν το προσωπικό τους όραμα αντλώντας δύναμη από την κληρονομιά του παρελθόντος τους.

Ντόγια Καρολίνη

Πέντε γυναίκες, πέντε χαρακτήρες, πέντε διαφορετικές ιστορίες. H Rosé Impérial γίνεται η τέλεια αφορμή για να μοιραστούν τη δική τους Personal Signature Story. Η fashion blogger Nαταλία Γεωργαλά, η ηθοποιός Έλενα Μαντζέλου, η δημοσιογράφος Ντόγια Καρολίνη, η wedding expert Μυρτώ Κάζη και η instagrammer Mαρία Παπαγεωργίου καταθέτουν την αλήθεια τους, αποκαλύπτουν τη στιγμή της έμπνευσης και μιλούν για τους ανθρώπους που τους ώθησαν να πιστέψουν στον εαυτό τους.
Η Moët & Chandon μας προσκαλεί να γιορτάσουμε τη δική μας προσωπική ιστορία στις 14 και 15 Φεβρουαρίου, στο Moët Pop Up Store, στον 1ο όροφο του Golden Hall. Αποκτήστε τη δική σας Signature Rosé Impérial Limited Edition ή δημιουργήστε μια αποκλειστική ροζέ φιάλη με το όνομα ή το μήνυμα της επιλογής σας για να τη χαρίσετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο.

Happy Valentine’s Day! xxx

error: Content is protected !!