ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

The Classroom: Styling Classes by Alexandra Katsaiti!

Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη γνωστή, αγαπημένη & καταξιωμένη στο χώρο της μόδας ως Image maker, Fashion Director & Celebrity Stylist ανοίγει την πόρτα του STYLISHIOUS SHOWROOM στο Κολωνάκι και μπαίνουμε «in the CLASSROOM»!!

12932998_1006824199383086_5470851016624528176_n
Ώρα για … μάθημα Styling για όλους!!
Κορίτσια και αγόρια που αγαπούν τη μόδα και το στυλ, ερασιτέχνες ή αυριανοί επαγγελματίες, μικροί και μεγάλοι που αντιλαμβάνονται τη δύναμη της εικόνας και θέλουν να την έχουν με το μέρος τους για την δουλειά ή την προσωπική τους ζωή, όλοι όσοι ψάχνουν πάντα κάτι στην ντουλάπα τους και δεν το βρίσκουν ποτέ, όσοι θέλουν το τέλειο ρούχο & την ιδανική εφαρμογή στο δικό τους σωματότυπο και δεν το καταφέρνουν ή όσοι δεν τολμούν την αλλαγή που πάντα ονειρεύονται και όλοι όσοι θέλουν μια ανανέωση στο στυλ τους και δεν ξέρουν πώς να το καταφέρουν είναι οι συμμαθητές στην παρέα που θα γεμίσει την τάξη του μαθήματος Styling με δασκάλα την Αλεξάνδρα Κατσαίτη!

βανδη

Έχει ντύσει τις μεγαλύτερες σταρ της χώρας μας, ενώ δουλεύει με τεράστια συνέπεια τα τελευταία πολλά χρόνια στις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές παραγωγές!

Όλα αυτά και ακόμη περισσότερα θα γίνουν πράξη με τις συμβουλές, την καθοδήγηση και την εμπειρία της διάσημης stylist στα μαθήματα Styling «in the CLASSROOM!» που οργανώνει και ξεκινάνε τον Οκτώβριο!

Αλεξάνδρα-Κατσαΐτη-1
Η Αλεξάνδρα Κατσαίτη είναι η ιδανική φίλη που όλοι ψάχνουμε όταν αναρωτιόμαστε για το Σωστό ή Λάθος, το Nαι ή Όχι στο ντύσιμο, στο στυλ, στο συνδυασμό ή σε μία καινούργια αγορά. Με το μαγικό της ραβδάκι θα κάνει το πριν παρελθόν και το μετά Παράδεισο του στυλ, του styling & της εικόνας του κάθε «μαθητή» στα μαθήματα Styling “in the CLASSROOM” που θα πραγματοποιήσει για ενα μήνα με τα μικρά μυστικά και τις μαγικές της συμβουλές!!

Δεν βαριόμαστε ποτέ να χαζεύουμε τους ανατρεπτικούς της συνδυασμούς και το ανεξάντλητο κέφι της όσον αφορά το ντύσιμο της και την μόδα γενικότερα! Keep going Alexandra!!!

Δεν βαριόμαστε ποτέ να χαζεύουμε τους ανατρεπτικούς της συνδυασμούς και το ανεξάντλητο κέφι της όσον αφορά το ντύσιμο της και την μόδα γενικότερα! Keep going Alexandra!!!

«Mία εικόνα είναι χίλιες λέξεις. Ο κάθε ένας μας είναι ελεύθερος να εκφράζει την προσωπικότητα, τη φαντασία, το συναίσθημα και –εννοείται- το ταλέντο του με ιδέες, τάσεις, στυλ και άποψη. Η μόδα μπορεί να έχει –ή να μην έχει- κανόνες, αλλά το προσωπικό στυλ είναι η «γαρνιτούρα» που κάνει πάντα τη διαφορά και το ταλέντο το «κερασάκι» στην τούρτα που ανατρέπει τους κανόνες!
Καλώς ορίσατε σε έναν κόσμο όπου όλα αλλάζουν με μια ματιά σε έναν καθρέφτη!»

Τα μαθήματα ξεκινούν και ολοκληρώνονται το Νοέμβριο!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 1 ΜΗΝΑΣ

5 ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ
1 ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
2 ΩΡΕΣ

ΚΟΣΤΟΣ : 400E

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
ΣΠΕΥΣΙΠΠΟΥ 1, Κολωνάκι
Τηλ: 210.7296493
Email: info@stylishious.com

See You In “the CLASSROOM!”

error: Content is protected !!