ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χθες απόγευμα: Η επιστροφή από το σχολείο με τους ήρωες της Warner Bros και όχι μόνο!

“Μαμά, πότε θα πάμε στο Golden Hall;” η λαχανιασμένη της ερώτηση, πριν καν κατέβει από το σχολικό πούλμαν, χθες, την πρώτη μέρα κιόλας του σχολείου!

1

Οι λόγοι που τρελαίνεται για το αγαπημένο της εμπορικό κέντρο πολλοί, την συγκεκριμένη περίοδο οι περισσότεροι σχετίζονται με τις αγορές για τη νέα σχολική χρονιά, που να ‘ξερε και τα ακόμα καλύτερα…

23

Το Golden Hall υποδέχεται το φθινόπωρο με ένα μοναδικό Back To School Party με τους ήρωες της Warner Bros! Από 8 έως και 20 Σεπτεμβρίου, όλη η παρέα των Looney Tunes, ο Scooby Doo και ο Tom & Jerry, θα βρίσκονται στο Golden Hall για περιορισμένες εμφανίσεις για να υποδεχθούν μικρούς και μεγάλους, να τους συναντήσουμε, να φωτογραφηθούμε μαζί τους και να μπούμε στον μαγικό τους κόσμο με δημιουργικές δράσεις, παιχνίδια και πολλές εκπλήξεις.

4

Στα τρία διαφορετικά θεαματικά stages, οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν, να χορέψουν και να απασχοληθούν δημιουργικά παρέα με τους αγαπημένους τους ήρωες της Warner Bros. Κάθε Σάββατο από τις 12:00 έως τις 18:00 αλλά και τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας από τις 17:00 έως τις 20:00, οι αυθεντικές μασκότ θα βρίσκονται στο αγαπημένο μας Εμπορικό Κέντρο για ατελείωτο παιχνίδι και αποκλειστικές φωτογραφίες.

56

Όμως οι εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους, δεν σταματούν εδώ! Το θεατρικό εργαστήρι της πολυαγαπημένης Κάρμεν Ρουγγέρη, οι θεατρικές παραστάσεις της ομάδας Μικρός Νότος, τα μαθήματα χειροτεχνίας και κατασκευών στο καλλιτεχνικό εργαστήρι Kids Arts & Crafts αλλά και οι κατασκευές με τα Lego Duplo γεμίζουν τις ώρες και χαρίζουν χαρούμενες στιγμές σε μικρούς και μεγάλους…

7891011

Αυτή είναι θεαματική επιστροφή….Back to school folks!

cover

error: Content is protected !!