ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Χρυσή» διεθνής διάκριση για το Kensho Psarou!

Σε ένα φαντασμαγορικό Show που πραγματοποιήθηκε στην Madeira της Πορτογαλίας έγινε η φετινή απονομή των «Oscar της τουριστικής βιομηχανίας» όπως χαρακτηρίζονται διεθνώς τα WORLD TRAVEL AWARDS.

Τα WTA – θεσμός με ιστορία 26 χρόνων από το 1993 – βραβεύουν κάθε χρόνο τους κορυφαίους σε όλες τις κατηγορίες του τουρισμού και της φιλοξενίας, κάθε χώρας που αποτελεί προορισμό

Το Kenshō Psarou ανακηρύχθηκε ως το “Greece’s Leading Boutique Hotel 2019” μετά από διεθνή ηλεκτρονική ψηφοφορία. Το εκπληκτικό αυτό ξενοδοχείο που ξεκίνησε την «διαδρομή» του μόλις τον Ιούλιο του 2018, – εύλογα αγαπήθηκε από όσους το επισκέφτηκαν και το ανέδειξαν ως νικητή, χαρίζοντάς του τόσο γρήγορα μια παγκόσμια διάκριση.

Είναι πολλά τα στοιχεία που συνετέλεσαν σε αυτή την διάκριση. Ο συνδυασμός του σύγχρονου design με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική της Μυκόνου και της πολυτέλειας με τις executive υπηρεσίες διαμονής, είναι κάποια από αυτά.
Επιπλέον όμως, είναι και ο υψηλής αισθητικής χώρος του Bar με την πισίνα, οι ξαπλώστρες στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρούς και φυσικά το βραβευμένο εστιατόριο του Kenshō Psarou, όπου ο επισκέπτης βιώνει δίπλα στην θάλασσα, μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Την λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων που θεωρείται ορόσημο για τον τουριστικό κλάδο, κάλυψαν μεγάλα και εξειδικευμένα μέσα ενημέρωσης από όλο τον κόσμο και παρουσίασε το διεθνές μοντέλο Ela Clark που έχει και τον τίτλο της πρέσβυρας των World Travel Awards.

Για το Kensho – Psarou το βραβείο παρέλαβε ο Γιώργος Σεμερτζάκης (Director of Sales) από τα χέρια του ιδρυτή και προέδρου των WTA κ. Graham Cooke, όπου και το φωτογραφικό στιγμιότυπο.

error: Content is protected !!