ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χρόνια πολλά Γιάννη Καζανίδη!

Με ένα λαμπερό party με καλεσμένους πολύ καλούς του φίλους και συνεργάτες γιόρτασε τα γενέθλια του ο γνωστός σύμβουλος επικοινωνίας και PR manager Γιάννης Καζανίδης στο Quintessa Bistro στην Κηφισιά. Το Quintessa άνοιξε πριν λίγο καιρό τις πόρτες του και με τον καλαίσθητο χώρο του, τις ωραίες μουσικές του και κυρίως χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες γαστρονομίας με διεθνή και μεσογειακά χαρακτηριστικά έχει ήδη κερδίσει μία θέση στις μέρες και τις νύχτες μας.
Σε μια λαμπερή βραδιά  φίλοι του εορτάζοντα από τη showbiz, τον επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κόσμο, έσπευσαν να  δώσουν τις θερμότερες ευχές στον Γιάννη Καζανίδη.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΜΑΚΗ ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑΔΟΥ, ΕΛΕΝΑ ΒΡΕΤΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ, ΔΡ. ΖΗΣΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΩΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΕΜΟΝΙΔΗΣ, ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΙΔΗ

ΦΑΝΗ ΛΕΒΕΝΤΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

ΠΑΡΙΣ ΑΜΟΡΓΙΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΡΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΓΚΑΣ, ΒΙΚΥ ΜΠΟΥΖΟΥΝΗ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ, JOHN ELEGANCE

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ, ΤΑΡΙΑ ΜΠΟΥΡΑ, ΦΡΕΝΤΥ ΚΑΛΟΜΠΡΑΤΣΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΑΣΣΙΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΕΒΑΣΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΟΣ ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ ΤΟΥ QUINTESSA, ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ

ΡΕΝΑ ΤΑΜΠΑΚΑΚΗ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗ

ΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΖΑΝΙΔΗΣ, ΣΤΕΛΛΑ ΜΑΡΙΑ ΜΑΝΤΖΑΡΗ

Οι παρευρισκόμενοι γεύτηκαν τα υπέροχα γλυκά των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης, απόλαυσαν τη μοναδική Stolichnaya που με την ιδιαίτερη και πολύ δροσιστική γεύση της ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους όπως επίσης και την «πράσινη πλευρά των αναψυκτικών» της Green Cola Hellas. Τον στολισμό του χώρου επιμελήθηκε η κυρία Βάλια Πετρίδη της εταιρείας PetridisLV, ενώ τα αρωματικά κεριά JOUR NAPER του γνωστού αρωματοποιού Γιώργου Παπαχατζή προσέφεραν μία πρωτόγνωρη οσφρητική εμπειρία.

error: Content is protected !!