
Στην καθιερωμένη, ετήσια χαρούμενη και άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στο ομορφότερο top floor του κέντρου, του Tudor Hall Restaurant του Ξενοδοχείου King George Χριστουεννιάτικο γεύμα παρουσία εκλεκτών και διακεκριμένων δημοσιογράφων.
Το μενού που ετοίμασαν ο Executive Chef των Ξενοδοχείων, Αστέριος Κουστούδης και ο Chef de Cuisine, Αλέξανδρος Κοσκινάς ήταν απολαυστικό, ενώ οι καλεσμένοι είχαμε την ευκαιρία ακόμα να δοκιμάσουν ένα συγκλονιστικό επιδόρπιο με την υπογραφή του βραβευμένου Γάλλου pastry chef Arnaud Larher.

H ΥΠΕΡΟΧΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ TUDOR HALL ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΥΠΟ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΑΝΟΥ & ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΦΟ ΔΕΝΤΡΟ
Φωτογραφίες: Studio Panoulis