ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστουγεννιάτικη γιορτή αφιερωμένη στα παιδιά

Με παιδικά χαμόγελα γέμισε το ξενοδοχείο Metropolitan του Ομίλου Chandris Hotels & Resorts στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Παιδική Εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα Aegean Sea του ξενοδοχείου.

Η Ευγενία Χανδρή, μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο μοίρασαν δώρα στα παιδιά του προσωπικού του Ξενοδοχείου Metropolitan, καθώς και στα παιδιά από το Χαμόγελο του Παιδιού, το Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα και τη Στέγη Θηλέων «Άγιος Αλέξανδρος», Παλαιού Φαλήρου.

Ευγενία Χανδρή, Τάκης Ζαχαράτος

Ευγενία Χανδρή, Τάκης Ζαχαράτος

Τα παιδιά αφού διασκέδασαν με τους κλόουν και χόρεψαν με την ψυχή τους, τα περίμενε μια ξεχωριστή έκπληξη. Η έκπληξη της εκδήλωσης δεν ήταν άλλη από την εμφάνιση μικρών αλόγων με τα οποία οι μικροί φίλοι ενθουσιάστηκαν και δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται μαζί τους!

Ευγενία Χανδρή, Μίνα Καραγιάννη

Ευγενία Χανδρή, Μίνα Καραγιάννη

Τα ειδικά εκπαιδευμένα αλογάκια μινιατούρες του «Gentle Carousel»  υπηρετούν πολλές γενιές τον ανθρώπινο πόνο με την γλυκύτητα, την υπομονή και την καλοσύνη τους.

cha3

Για μια ακόμα χρονιά, το Ξενοδοχείο Metropolitan είναι κοντά σε εκείνα τα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη από όλους εμάς να νιώσουν ευτυχισμένα και χαρούμενα τις γιορτινές αυτές ημέρες.

error: Content is protected !!