ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Χριστούγεννα (και όλα όσα αγαπάω) στο Plaza Athénée Paris …

Το αριστοκρατικό ξενοδοχείο Plaza Athénée στην λεωφόρο Montaigne, αποτελεί την επιτομή της παριζιάνικης πολυτέλειας. Με μοναδική θέα στο σήμα κατατεθέν του Παρισιού, τον Πύργο του Άιφελ, το Hotel Plaza Athénée, «η μεγάλη κυρία της Avenue Montaigne» αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του Παρισιού.
Το ιστορικό πλέον ξενοδοχείο άνοιξε τις πόρτες το 1913 στην Avenue Montaigne, αμέσως μετά τη λειτουργία του θεάτρου των Ηλυσίων Πεδίων, και γρήγορα έγινε το σημείο συνάντησης της ελίτ της πόλης του Παρισιού. Ανάμεσα στους διάσημους επισκέπτες του φιγουράρουν η Μάτα Χάρι (η οποία συνελήφθη εκεί), ο Ροδόλφο Βαλεντίνο, η Γκρέις Κέλι, ο Γκάρι Κούπερ και ο Michael Jackson. Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο βρίσκεται σε μία από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Παρισιού και παραμένει στο κέντρο της μόδας και καλλιτεχνικής ζωής της πόλης του φωτός αποπνέοντας μια φουτουριστική αίσθηση και μια ατμόσφαιρα πολυτέλειας χωρίς σημάδια έπαρσης.


Όλα όσα αγαπάω στο Plaza Athénée:

Τα δωμάτια του Plaza Athénée
Το ξενοδοχείο μετά και την πρόσφατη ανακαίνησή του, διαθέτει 154 δωμάτια και 54 Σουίτες με τα δωμάτια να μοιάζουν περισσότερο με ιδιωτικά διαμερίσματα και την πολυτέλειά τους να είναι ευδιάκριτη στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Junior Suite

Suite Eiffel

Το εστιατόριο του Plaza Athénée
Ο βραβευμένος με αστέρια Michelin Γάλλος σεφ Alain Ducasse άνοιξε εκ νέου το εστιατόριο του στο Plaza Athénée με ένα νέο μενού – και με νέα διακόσμηση από τον Jouin Manku.  Η λέξη «ακρίβεια» είναι λίγη για να το περιγράψει κανείς, τα πιάτα, το περιβάλλον, το σέρβις.  Όλα είναι εκτελεσμένα με ακρίβεια μέχρι και τη παραμικρή του λεπτομέρεια.


Το Dior SPA του Plaza Athénée
Το Dior Ινστιτούτο είναι ένα άλλο high light του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει αποκλειστικές θεραπείες SPA σε ένα καλαίσθητο περιβάλλον, όπου κάνεις μπορεί να απόλαυση μοναδικές θεραπείες και στιγμές χαλάρωσης στο υπερπολυτελές περιβάλλον του.

Η Κάβα του Plaza Athénée
Το εντυπωσιακό κελάρι του ξενοδοχείου, χρονολογείται από το 1913, και διαθέτει μια επιλογή από 35.000 μπουκάλια κρασί, προσεκτικά από όλο τον κόσμο. Η κάβα του Plaza Athénée είναι ιδανική στο να ικανοποιήσει τους ενημερωμένους γνώστες του κρασιού, ενώ στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της,  μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα, ενώ ο σομελιέ της Gérard Margeon αναλαμβάνει να σας προτείνει το κατάλληλο κρασί για την κάθε περίσταση ξεχωριστά. Το καμάρι του κελαριού είναι μια συλλογή από τρία μπουκάλια κρασί από τις μεγαλύτερες Μπορντό του 1911.

H Galerie του ξενοδοχείου

Χριστούγεννα στο Plaza Athénée
Λοιπόν, στους εκπληκτικούς κήπους του ξενοδοχείου θα στηθεί ένα μεγάλο παγοδρόμιο, στο οποίο οι μικροί φίλοι του ξενοδοχείου θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του ice skating από δασκάλους που θα βρίσκονται στο χώρο, την ίδια στιγμή που οι γονείς τους θα μπορούν να τους παρακολουθούν από το εσωτερικό του ξενοδοχείου απολαμβάνοντας τη ζεστασιά και την πολυτέλειά της Galerie του ξενοδοχείου. Παραμυθένια…

Hotel Plaza Athénée
25 avenue Montaigne – 75008 PARIS – France

error: Content is protected !!