Christmas Spirit Loading in GoldenLand!

26/11/2019 • GO

Πότε ήταν που κάθε τέτοια εποχή έφερνα μωρό την Ελμίνα στον προαύλιο χώρο του Golden Hall για να ζήσει όλη την μαγεία των Χριστουγέννων, και πότε έφτασε το Σάββατο που ήρθαμε για να κάνει ένα break από το διάβασμα για το διαγώνισμα των Μαθηματικών, ούτε που το κατάλαβα. Αυτό που -ξεκάθαρα- κατάλαβα, είναι πως μπορεί ο καθένας να έχει τους δικούς του λόγους για να θέλει να έρθει να επισκεφθεί έως τις 4 Ιανουαρίου την παραμυθοχώρα στη “Χώρα των Ξωτικών”, όμως όλοι, ανεξαρτήτου ηλικίας μαγευόμαστε πάντα από το εντυπωσιακό θεματικό πάρκο και την παραμυθένια εμπειρία στον μαγικό κόσμο των ξωτικών, γεμάτη παιχνίδια, δώρα και γλυκά! Και όσο κρατάει αυτή η μαγεία, τόσο θα παραμένουμε παιδιά!

Follow us…

Ναι, η Ελμίνα, είναι πλέον μαθήτρια της Α’ γυμνασίου και ναι, ο χρόνος της είναι απελπιστικά περιορισμένος και οι υποχρεώσεις της, σχεδόν τρομακτικά αυξημένες. Έτσι, όταν ενόψει του διαγωνίσματος Μαθηματικών της Δευτέρας, αποφάσισε να αφιερώσει όλο το Σάββατο στο διάβασμα, την ξεσήκωσα για ένα μικρό αλλά άκρως απολαυστικό break στην εντυπωσιακή “Χώρα των Ξωτικών”, που όποια κι αν είναι η ηλικία σου, θέλεις να μπεις στον μαγικό κόσμο με τα ξωτικά, να κάνεις βόλτα με το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι, να φωτογραφηθείς με τον Rudolph το ελαφάκι, και να ζήσεις μία προς μία, όλες τις μοναδικές εκπλήξεις και τις παραμυθένιες περιπέτειες, που τελικό προορισμό έχουν την μαγεία των Χριστουγέννων!

Christmas Spirit Loading in GoldenLand… Το καμπανάκι χτυπά: ώρα να επιβιβαστείς στο Τρένο της Goldenland! Άκουσε το παραμύθι, ακολούθησε την ιστορία και μπες στον μαγικό του κόσμο των Ξωτικών! Μην ξεχάσεις το εισιτήριο σου!

Το καμπανάκι χτυπά: ώρα να επιβιβαστείς στο Christmas Express! Άκουσε το παραμύθι, ακολούθησε την ιστορία και ταξίδεψε στον μαγικό του κόσμο των Ξωτικών! Μην ξεχάσεις το εισιτήριο σου!

Στο τρενάκι της Goldenland… όπου τα μωρά γελάνε ευτυχισμένα, τα παιδιά ακούνε το παραμύθι, τα εφηβάκια ανακαλύπτουν το καλύτερο αγχολυτικό, ενώ οι μεγάλοι, τραβάνε φωτογραφίες όλους τους παραπάνω!

Μόλις αποβιβαστείς η μαγεία των Χριστουγέννων ξεκινάει… Σε μια χώρα μακρινή, χιονισμένη και μαγική! Εκεί, μέσα σε ένα χιονισμένο δάσος από έλατα, βρίσκεται το
Εργαστήρι Παιχνιδιών! Για πάνω από 40 ημέρες, το πιο μαγικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι ζωντανεύει…

Λοιπόν, το Σάββατο ανακαλύψαμε αγκαλιά το μέρος όπου οι ευχές των Χριστουγέννων γίνονται πραγματικότητα! Εδώ, που τα πειραχτήρια ξωτικά – βοηθοί του Άγιου Βασίλη, συγκεντρώνουν τις επιθυμίες των παιδιών για παιχνίδια και ευχές, κατασκευάζουν μαζί τους δώρα και φτιάχνουν μοναδικές χειροτεχνίες και τα ωραιότερα στολίδια!

 

Λοιπόν, το Σάββατο ανακαλύψαμε αγκαλιά το μέρος όπου οι ευχές των Χριστουγέννων γίνονται πραγματικότητα! Εδώ, που τα πειραχτήρια ξωτικά – οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη, συγκεντρώνουν τις επιθυμίες των παιδιών για παιχνίδια και ευχές, κατασκευάζουν μαζί τους δώρα και φτιάχνουν μοναδικές χειροτεχνίες και τα ωραιότερα στολίδια!

Πήγαμε από την παραμυθένια γωνιά, όπου το Public και οι βοηθοί του Άγιου Βασίλη αναλαμβάνουν να διασκεδάσουν δημιουργικά όλα τα παιδιά, με παιχνίδια, πρωτότυπες κατασκευές και πολλές, πολλές εκπλήξεις, ενώ -εννοείται- πως επισκεφθήκαμε το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη και τον Rudolf το ελαφάκι, για να βγάλουμε τις πιο χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες!

Και μετά βρήκαμε τα «Τα Μαγικά Δενδρόσπιτα»!  Με μαγική αστερόσκονη και οικολογικά χρώματα, τα σκανταλιάρικα ξωτικά, αν θέλεις μπορούν να σε μεταμορφώσουν με face painting. Γίνε ξωτικό, βοηθός του Άγιου Βασίλη, Rudolf το ελαφάκι κι ό,τι άλλο επιθυμείς!!

Επόμενος σταθμός… «Τα Μαγικά Δεντρόσπιτα»!! Εκεί τα σκανταλιάρικα ξωτικά, μεταμορφώνουν όλα τα παιδιά με facepainting και μαγική αστερόσκονη σε ξωτικά, ελάφακια και ότι άλλο βάλει ο νους τους!

Λίγο πιο δίπλα, στο Φανταστικό Δεντρόσπιτο, η Ελμίνα τρέχει να ζήσει μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας, παίζοντας χιονοπόλεμο με VR γυαλιά!

Και αφού μεταμορφωθείς, πέρασε από το μεγάλο δεντρόσπιτο για να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας. Όχημα; Ένα ζευγάρι γυαλιά Virtual Reality και η μαγεία ξεκινά!
Παίξε πρώτος το παιχνίδι δράσης Merry Snowballs για τον πιο αξέχαστο χιονοπόλεμο της ζωής σου!!

Έτοιμη να ζήσει την μοναδική εμπειρία εικονικής πραγματικότητας…

Την βλέπω να ενθουσιάζεται… “Μαμά, δεν μπορείς να φανταστείς πόσο υπέροχα είναι” μου λέει και εγώ παρατηρώ το εφηβάκι μου να γίνεται και πάλι παιδί!

Tattaahh!!!!! «Το Μπαούλο των Παιχνιδιών»!
Εδώ φυλάσσονται όλα τα δώρα μέχρι την τελευταία νύχτα του χρόνου! Τα ξωτικά τα πακετάρουν και φορτώνουν το έλκηθρο του Άγιου Βασίλη, για να ξεκινήσει το ταξίδι του σε κάθε γωνιά του κόσμου…
Μπες και δες τα σκανταλιάρικα πλασματάκια επί τω έργω, σε ένα μοναδικό 3D projection mapping film μικρού μήκους.

Όλα όσα ονειρεύεται ένα παιδί…

Μα η μαγεία συνεχίζεται με «Το σοκολατόσπιτο»! Αυτή την εποχή τα ξωτικά δουλεύουν ασταμάτητα!
Τρέχουν να προλάβουν να φτιάξουν τα δώρα, ανάμεσα σε σκανταλιές… Γι’ αυτό χρειάζονται δύναμη κι ενέργεια. Δοκίμασε κι εσύ γλυκά και ζαχαρωτά, από το πειραχτήρι ξωτικό!! Και το κόκκινο ξύλινο σπιτάκι, όμως, επιστρέφει στην Goldenland και κρύβει μέσα του εκπλήξεις!
Μαλλί της γριάς & μπαλόνι για κάθε παιδάκι!

Ζήσε το Παραμύθι «Η Χώρα των Ξωτικών» κι ανακάλυψε τα μυστικά του!

Στο έλκηθρο του Άγιου Βασίλη!

Από 16/11 έως 07/12
Παρασκευή 17:00 – 21:00
Σάββατο 11:00 – 20:00

Από 13 έως 22/12
Παρασκευή 17:00 – 21:00
Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 20:00

Από 23/12 έως 04/01
Καθημερινές 12:00 – 21:00
Παραμονές, Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 20:00

Το Golden Hall γεμίζει από Χριστουγεννιάτικες μελωδίες!

It’s good to know: Στις 15 Νοεμβρίου, το αγαπημένο Εμπορικό Κέντρο φώτισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο προσκαλώντας μας καταρχήν σε μία ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), αλλά κυρίως σε μία ξεχωριστή ενέργεια: Για τη στήριξη του «MakeAWish» («Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος») μπορούμε να προσφέρουμε όλοι,  έως και τις 4 Ιανουαρίου, κάνοντας tap την κάρτα μας στην οθόνη με το POS που βρίσκεται στο ισόγειο του Golden Hall, δωρίζοντας ανέπαφα 2€ στον Οργανισμό, για την εκπλήρωση ευχών παιδιών με σοβαρές ασθένειες.

Christmas Spirit Loading in GoldenLand! 🎄🎇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons