ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το Christmas Party του Συλλόγου “ΕΛΠΙΔΑ”, στο μαγικό σκηνικό του Μουσείου Νάσιουτζικ, και η συγκίνηση για την απουσία του Γιώργου Νάσιουτζικ…

Για 12η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Νάσιουτζικ, η

Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Ιδρύματος «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», για 500 παιδιά από 14 ιδρύματα της Αττικής.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Νίκος Νάσιουτζικ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Νίκος Νάσιουτζικ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Μουσείο Νάσιουτζικ, που ήταν πανέμορφα στολισμένο, ζεστό και φιλόξενο, έκρυβε πολλές όμορφες εκπλήξεις για τα παιδιά, παιχνίδια, δώρα, λιχουδιές, μουσική και τραγούδια, χαρίζοντας τους αξέχαστες στιγμές!

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ήταν εκεί για να υποδεχθεί τα παιδιά και να τους ευχηθεί «Καλά Χριστούγεννα» και «Καλή χρονιά». Ευχαρίστησε θερμά τον κύριο Νίκο Νάσιουτζικ, Γενικό Διευθυντή του Μουσείου Νάσιουτζικ, για τη φιλοξενία του και του απένειμε πλακέτα εις μνήμην του θείου του, του αείμνηστου Γιώργου Νάσιουτζικ, ιδρυτή του Μουσείου. Η κυρία Βαρδινογιάννη είπε συγκεκριμένα «Φέτος, η συγκίνησή μας είναι βαθειά γιατί δεν είναι πλέον κοντά μας ο οικοδεσπότης και εμπνευστής της γιορτής αυτής ο αείμνηστος φίλος μας Γιώργος Νάσιουτζικ. Η απώλειά του είναι μεγάλη για όλους εμάς που θαυμάσαμε τον άνθρωπο, τον οραματιστή, τον μεγάλο υποστηρικτή των παιδιών της ΕΛΠΙΔΑΣ. Για τον λόγο αυτό, εκ μέρους των παιδιών, θα θέλαμε να απονείμουμε στον κύριο Νίκο Νάσιουτζικ μια πλακέτα εις μνήμην του αγαπημένου του θείου, Γιώργου Νάσιουτζικ, με αισθήματα ευγνωμοσύνης από την πλευρά μας. Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκο, ο οποίος επάξια συνεχίζει μια μεγάλη παράδοση κι ένα σημαντικό έργο, για τη φιλοξενία της γιορτής μας σήμερα και για τη δική του προσωπική συμπαράσταση στους σκοπούς μας. Ευχαριστώ τα 14 ιδρύματα που είναι σήμερα εδώ και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας δίνοντας χαρά στα παιδιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που θα είναι κοντά μας, τους συντελεστές και τους χορηγούς της εκδήλωσης που βοηθούν στο να πραγματοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο. Τέλος ευχαριστώ το προσωπικό του Μουσείου που πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό για αυτή την ημέρα. Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα, Χρόνια Πολλά και μιά Καλύτερη Νέα Χρονιά για όλους!»

plaketa

Στη γιορτή συμμετείχαν τα ιδρύματα: ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ – ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΑΜΑΛΙΕΙΟ, ΑΡΤΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ, ΠΑΙΔΟΠΟΛΗ “ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ”, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ, ΚΑΛΟΣ ΠΟΙΜΕΝΑΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ, ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑ, ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS, ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΦΙΛΟΘΕΗ “Η ΑΘΗΝΑΙΑ”, ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ», ΞΕΝΩΝΑΣ «ΕΛΠΙΔΑ».

paidia

Εκτός από τον Άγιο Βασίλη, τα ξωτικά, τους ανιματέρ και τα διαδραστικά παιχνίδια το κέφι των παιδιών απογείωσαν το Χριστουγεννιάτικο γεύμα καθώς και τα τραγούδια των REC και της Ελευθερίας Ελευθερίου. Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Ελένη Καρποντίνη, μουσική παραγωγός του ΔΡΟΜΟΣ 89,2, ενώ η χορωδία Rosarte τραγούδησε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

kallitexnespaixnidiaall kallitexnes

error: Content is protected !!