ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christmas Eve στο Lagom, με τις εμπνευσμένες προτάσεις από τον Σταμάτη Μαρμαρινό!

Το ήξερα, είχα ακούσει τα πάντα για αυτό, από το καλοκαίρι κιόλας… Ιστορίες δια στόματος Αντώνη Βορδώνη, Σταμάτη Μαρμαρινού και φυσικά, της Μαρίας Στρατή, στις δροσερές βεράντες του “Ποσειδωνίου”, να εμπνέονται και να σχεδιάζουν για αυτό. Για το Lagom, το εστιατόριο που φέρει την υπογραφή του αγαπημένου chef, κι αν και σας είχα πει τα νέα από το Φθινόπωρο, μόλις το βράδυ της Παρασκευής κατάφερα να πάω. Σας τα είπα όλα στα instagram stories μου βέβαια, αλλά εκτός του ότι ενθουσιάστηκα από τις προτάσεις του Μαρμαρινού και από την εκτέλεση των ευφάνταστων πιάτων του menu, σας έχω την καλύτερη πρόταση για σήμερα το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων! Αν δεν έχετε κανονίσει κάτι ακόμα, αυτή είναι η καλύτερη πρόταση που μπορώ να σας κάνω. Και η πιο ρομαντική….

Με φόντο την πιο όμορφη θέα της Αθηναϊκής Ριβιέρας, στην καρδιά της Βουλιαγμένης, το Lagom αποτελεί τη νέα εστιατορική άφιξη με την υπογραφή του συνιδιοκτήτη και chef Σταμάτη Μαρμαρινού και της ομάδας του Poseidonion Grand Hotel στις Σπέτσες.
Σε μια από τις πιο προνομιακές τοποθεσίες της πόλης, το Lagom έρχεται να μυήσει τον επισκέπτη σε ένα πρωτόγνωρο ταξίδι απόλαυσης μέσα από μια ολιστική κουλτούρα ισορροπίας και γαλήνης που έχει τις ρίζες της στη Σουηδία. Το όνομά του άλλωστε σημαίνει “ούτε λίγο, ούτε πολύ, ακριβώς τόσο όσο χρειάζεται”, μια έννοια που περιγράφει ένα lifestyle αποδοχής και ικανοποίησης, ώστε να νιώθει κανείς την ευτυχία σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας.

Στιγμιότυπα από το Xmas κάλεσμα του Lagom, το Σάββατο που μας πέρασε

Το εστιατόριο εναρμονίζει ιδανικά το κλασικό με το μοντέρνο τόσο στον χώρο όσο και στο μενού του, συνθέτοντας μια ξεχωριστή εμπειρία που θα γίνει αγαπημένη συνήθεια για τους λάτρεις του καλού φαγητού και των οινικών εξερευνήσεων. Ένα ελληνικό bistro που μυεί τους καλεσμένους του στην παραδοσιακή κουζίνα με δημιουργικές προεκτάσεις και τις εμπνευσμένες προτάσεις του chef Σταμάτη Μαρμαρινού, o οποίος έχει καταφέρει να χτίσει τη δική του ξεχωριστή γαστρονομική ταυτότητα μέσα από την βραβευμένη πορεία του ως executive chef του Poseidonion Grand Hotel. Φρέσκες πρώτες ύλες από κάθε γωνιά της Ελλάδας συνθέτουν συνταγές που αναδεικνύουν τη μαγειρική παράδοση του τόπου με μια δημιουργική νότα, ανασύροντας γευστικές μνήμες του παρελθόντος.

Λεωφ. Ποσειδώνος 17, Βουλιαγμένη
Τηλέφωνο κρατήσεων: +30 210 9670099

error: Content is protected !!