Ο οίκος Parfums Christian Dior κλείνοντας με επιτυχία τη φετινή χρονιά, θέλησε να ευχαριστήσει συνεργάτες και φίλους του Οίκου, φιλοξενώντας το δικό του Pre Christmas dinner, το βράδυ της Τρίτης, σε έναν από τους πιο ακλόνητους προορισμούς του κέντρου της Αθήνας, το εστιατόριο Athénée.
H έμπνευση προήλθε από την φετινή καμπάνια του οίκου, τον περίφημο Jardin des Τuileries του Παρισιού και τα τραπέζια διακοσμήθηκαν με Art de la Table λεπτομέρειες υπό την μαγεία DIOR.
Follow me…
Οικοδεσπότες της βραδιάς ήταν ο γενικός διευθυντής της Parfums Christian Dior Hellas, Riccardo Mascambruno και η διευθύντρια Marketing του οίκου Άρτεμις Γκαραγκάνη.
Φυσικά από το υπέροχο δείπνο δεν έλειπε και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Athénée, Χρύσανθος Πανάς.
To δείπνο φιλοξένησε καλεσμένους από τον δημιουργικό χώρο της Αθήνας, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες καθώς και στελέχη των μεγαλύτερων και πιο αγαπημένων γυναικείων διεθνών τίτλων περιοδικών.
Φωτογραφίες: Studio Panoulis