ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christmas Dinner Celebration στο Gallina!

Την Δευτέρα που μας πέρασε, η εταιρία επαγγελματικών καλλυντικών Juliette Armand υποδέχτηκε ανθρώπους των media και influencers σε ένα απόλυτα λαμπερό χριστουγεννιάτικο dinner, στον μοντέρνο χώρο του εστιατορίου Gallina Athens.

Follow me…

Μια βραδιά γεμάτη χαμόγελα και λάμψη, σε έναν talk-of- the-town χώρο με ζεστή, αλλά και μοντέρνα ατμόσφαιρα. Τη βραδιά συμπλήρωσε τέλεια το γευστικό Juliette Armand Special Menu με τη συνοδεία άφθονου κρασιού και cocktails. Την εορταστική ατμόσφαιρα ολοκλήρωσε ένας απόλυτα χριστουγεννιάτικος Art de la table στολισμός.

Άψογοι οικοδεσπότες της βραδιάς δεν ήταν άλλοι από την Ιουλία Αρμάγου (Χημικός και Πρόεδρος της Juliette Armand), Βασίλη ΠαπαευστρΑατίου (Head of Marketing), Στρατή Παπαευστρατίου (Quality Assurance Manager) και τον Παναγιώτη Ξηρό (Sales Director).

ΝΤΟΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΣΤΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΕΥΣΤΡΑΣΤΙΟΥ, ΙΟΥΛΙΑ ΑΡΜΑΓΟΥ

It’s good to know: Η Juliette Armand διανέμεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό αποκλειστικά από την εταιρεία Juliette Armand. Έχει αποσπάσει δυναμική θέση στα εργαστήρια αισθητικής της χώρας μας, αλλά και διεθνώς, με εξαγωγική δραστηριότητα των ελληνικών της προϊόντων σε περισσότερες από 40 χώρες.

ΝΤΟΡΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ

error: Content is protected !!