ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christmas cocktail πλημμυρισμένο από τα niche αρώματα της Haute Parfumerie!

Συνεπείς στο ραντεβού τους στο Hall of Fame της Υψηλής Αρωματοποιίας, οι εκλεκτοί καλεσμένοι της perfume boutique LIME&TEAL έδωσαν το παρών σε μια κομψή γιορτή με εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα και χριστουγεννιάτικη διάθεση, που έφερε τη σαγήνη των αρωμάτων σε πρώτο πλάνο.

Η Αφροδίτη Δωρίτη και η Ίλια Παπαλέξη υποδέχθηκαν στο κομψό κατάστημα του Ψυχικού τους προσκεκλημένους τους και μύησαν στη μαγεία της Haute Parfumerie την αθηναϊκή ελίτ, εκπροσώπους του επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου, της μόδας, του Τύπου, των ψηφιακών media, αλλά και celebrities, που τις τίμησαν με την παρουσία τους.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΙΛΙΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ

Μεταξύ άλλων παρέστησαν οι: Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη, πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της UNESCO & Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, Γιώργος Σταμάτης, Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Καταπολέμησης της Φτώχειας, Γιάννης Πλακιωτάκης, Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ζωή Ράπτη, Υφυπουργός Υγείας, Μιχάλης Βενιάμης, Γιώργος Αλεξανδράτος, Δημήτρης Τσαγκάρης, Ηρώ Σαΐα, Φανή Χαλκιά, Άρτεμις Σταϊκούρα, Γιάννης Τρίκαρδος, Άριστος Δωρίτης, Ελένη Σαμαρά-Κωνσταντακάτου, Ελένη Σαραντίτη-Πατσέα, Στέλιος Κροκιδάς, Ίων Παράσχης, Χάρης Τσιμόγιαννης, Άννα Δρούζα.

ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ

ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ

Στο γιορτινό και ενθουσιώδες κλίμα της βραδιάς, που οσφρητικά ταξίδεψε τους καλεσμένους από το Παρίσι και το St. Tropez ως τη Βενετία και τη Φλωρεντία, όλοι είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν το δικό τους μοναδικό signature perfume ανάμεσα στις δημιουργίες των σημαντικότερων Oίκων του είδους, τους οποίους το LIME&TEAL εκπροσωπεί κατ΄ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ

ΩΑΝΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑ ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΡΟΚΙΔΑΣ

ΕΛΕΝΑ ΜΑΚΡΗ ΛΥΜΠΕΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ

ΕΛΕΝΗ ΣΑΡΑΝΤΙΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ

ΙΛΙΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ

ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΜΟΥ! MANDARIN CARNIVAL ΤΗΣ THE MERCHANT OF VENICE!

Προσεκτικά επιλεγμένοι, μεταξύ των πλέον διακεκριμένων, οι γαλλικοί οίκοι αρωμάτων Place des Lices, Les Bains Guerbois, Robert Piguet, Isabey και οι ιταλικοί The Merchant of Venice και Lorenzo Villoresi Firenze, με τους οποίους συνεργάζεται η niche parfumerie LIME&TEAL, είναι πρωτοπόροι και ταυτόχρονα συνεχιστές της ιστορίας του αρώματος και αποτελούν την επιτομή της Υψηλής Αρωματοποίας παγκοσμίως.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΒΕΝΙΑΜΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ ΖΩΗ ΡΑΠΤΗ

ΒΙΚΥ ΤΟΠΑΛΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ ΑΝΝΑ ΔΡΟΥΖΑ ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ

ΝΑΣΟΣ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ ΗΡΩ ΣΑΙΑ ΧΑΡΗΣ ΤΣΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΙΝΑ ΓΡΑΦΑΝΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ

H σύνθεση της αποκλειστικής γκάμας του LIME&TEAL περιλαμβάνει αρώματα με γοητευτικό παρελθόν, όπως το αισθησιακά μοιραίο Fracas του Robert Piguet με tuberose, γιασεμί και την υπογραφή μίας εκ των πρώτων γυναικών perfumer, της θρυλικής Germaine Cellier, το οποίο κανείς ποτέ δεν έχει κατορθώσει να αντιγράψει.

ΙΒΑΝΑ ΓΚΡΟΣΙ AMINA KHAN PAPADOPOULOS

ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΩΡΙΤH ΝΤΙΝΑ ΛΙΑΠΠΑ

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΡΚΙΔΗ ΜΕΛΑ

ΑΝΤΖΕΛΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ ΟΛΓΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ

ΕΥΗ ΜΥΓΙΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΩΡΙΤΗ

ΙΩΝ ΠΑΡΑΣΧΗΣ ΜΟΝΙΚΑ ΔΩΡΙΤΗ

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!