ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christmas Boxes: Δημιουργήστε τα πιο εμπνευσμένα εταιρικά δώρα!

Κακά τα ψέματα, δύσκολη πίστα το θέμα “Εταιρικό Δώρο”… Γιατί όσα χρήματα και να θέλεις -που δεν θέλεις, απλά αναγκάζεσαι- να διαθέσεις, δεν παύει να είναι ένα δώρο που δεν προορίζεται για ένα συγκεκριμένο παραλήπτη, άρα δεν έχει κανένα προσωπικό στοιχείο, πρόκειται για δώρα που προορίζονται σε συνεργάτες, τους οποίες ενδεχομένως και να μην έχεις συναντήσει και ποτέ στην ζωή σου, ώστε να γνωρίζεις τα γούστα τους. Μπορεί παραδείγματος χάρην να μιλάς μαζί τους σε conference calls, αλλά να μην έχεις ουδεμία προσωπική επαφή. Παρόλα αυτά, θέλεις να τους προσφέρεις ένα δώρο. Και δη ωραίο. Εμπνευσμένο. Να κάνει την διαφορά από το κλασικό τρίπτυχο “στυλό/ημερολόγιο/κρασιά”.

Giftbox spicy deli:
ένα κουτί που περιέχει 3 μεταλικά τσάι, 2 σωληνες με πιπερι μιξ και αλάτι ορυκτό, λάδι τρούφας, καπαρόφυλλο σαντορίνης, μεταλικό φίτρο παραμάνα και 3 μπαχαρικά. μπορείτε να κανετε όποιο συνδιασμό θέλετε σε γευσεις μπαχαρικών αλατιών και τσαγιού.

“Εμείς προτείνουμε ένα concept με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας το προϊόν μας και οι συνδυασμοί του μπορούν να δημιουργήσουν ευφάνταστα Christmas Boxes που θα ξεχειλίζουν από πλούσια αρώματα από εξωτικούς προορισμούς ή από την ελληνική φύση!” είναι η πρόταση του baharat.gr, τα δώρα του οποίου διακυμαίνονται σε άπειρους συνδυασμούς που μπορούν να ταιριάξουν και να προσαρμοστούν σε κάθε budget.

Δώρο με μπαχαρικά και σάλτσα τρούφας: το δώρο περιλαμβάνει 5 μπαχαρικά baharat mix για κοκκινιστά, πάπρικα καπνιστή Φλώρινας, μπούκοβο καυτερο, κάρυ madras και καρίνο mix για κοτόπουλο , σοκολάτα με μαλτιτόλη και με panca chilly, μέλι θυμαρίσιο και ανθέων, σάλτσα porcini &τρούφας ελληνική, πιπερι mix και ανθό αλατιού με κρόκο Κοζανης. Τα προιόντα μπαίνουν σε κουτί αποστολής σε συσκευασία δώρου.

Black teabox:  6 διαφορετικές γεύσεις μαύρου τσαγιού, lady grey, ηφαίστειο, αγριοκέρασο και πικραμύγδαλο, choco- chilly, καραμέλα και ροδάκινο. Το συγκεκριμένο βγαινει σε 2 επιλογές με κούπα ή χωρίς κουπα. Επιλέξτε αυτό που σαw ταιριάζει και μπορείτε να κάνετε και τις δικές σας επιλογές.

Ποιος δεν θα ήθελε να είναι ο παραλήπτης τέτοιων εορταστικών συνθέσεων;

“Με τη βοήθειά μας μέσω τηλεφώνου ή email, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κουτί γεμάτο γεύσεις και αρώματα που να ταιριάζει τέλεια με τον παραλήπτη του! Αν θέλετε όμως μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά μιας και μπορείτε να διαλέξετε τα προϊόντα σας και να μας γράψετε στις παρατηρήσεις αν τα προτιμάτε συσκευασία δώρου και οποιαδήποτε άλλη λεπτομέρεια. Τα δώρα μπαίνουν σε κραφτ κουτιά μεγέθους ανάλογα με τον όγκο, ενώ είμαστε πάντα στην διαθεσή του πελάτη να δημιουργήσουμε για αυτόν το πιο πρωτότυπο προσωπικό ή εταιρικό δώρο…” μου λέει η Άσπα Ψιλιανού, ιδιοκτήτρια του Baharat, και αν μπείτε στο eshop, θα πάρετε αμέτρητες ιδέες για να εμπνευστείτε για τα δικά σας, εταιρικά ή προσωπικά δώρα!

error: Content is protected !!