ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christina Lappa: «Attitudes:The colorful Essence of female behavior»!

Με κεντρικό άξονα τη γυναίκα, η δημιουργός απεικονίζει στον καμβά της το πολύπλοκο γυναικείο κόσμο, τις δυναμικές και ευαίσθητες συμπεριφορές, αέρινα αλλά και γήινα.

Μία από τις πολύ αγαπημένες μου εικαστικούς, η Χριστίνα Λάππα, προετοιμάζει και μας προσκαλεί στην νέα της έκθεση “Attitudes: The colorful essence of female behavior”, που θα εγκαινιάσει την Πέμπτη, πρώτη ημέρα του Φεβρουαρίου, στις 7.00μμ, στους χώρους της Christina Lappa Galleries, στον αριθμό 10 της Χάρητος.

Κάθε μορφή, κάθε χρώμα, μία διαφορετική συμπεριφορά, ένας διαφορετικός χαρακτήρας, μία διαφορετική αντίδραση. Υπαινικτικές μορφές, χωρίς εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, εκφράζουν πτυχές της θηλυκότητας. Χρώμα, συναίσθημα, πολυπλοκότητα είναι τα κλειδιά της νέας έκθεσης της ζωγράφου Χριστίνας Λάππα, Attitudes: The colorful essence of female behavior”.

Με κεντρικό άξονα τη γυναίκα, η δημιουργός απεικονίζει στον καμβά της το πολύπλοκο γυναικείο κόσμο, τις δυναμικές και ευαίσθητες συμπεριφορές, αέρινα αλλά και γήινα.

Κάθε μορφή, κάθε χρώμα, μία διαφορετική συμπεριφορά, ένας διαφορετικός χαρακτήρας, μία διαφορετική αντίδραση. Υπαινικτικές μορφές, χωρίς εξατομικευμένα χαρακτηριστικά, εκφράζουν πτυχές της θηλυκότητας. Το εύθραυστο συναντά το δυναμικό και το ονειρικό συνυπάρχει αβίαστα με το γήινο, υπογραμμίζοντας τους ρόλους και τις αντίστοιχες συμπεριφορές της γυναίκας διαχρονικά.

Μπείτε λοιπόν, έστω και νοερά, στον κόσμο της γυναικείας ύπαρξης και απολαύστε χρώματα και συναισθήματα του εδώ αλλά και του κάπου, του τώρα αλλά και του κάποτε.

Διάρκεια έκθεσης 01.02.24 έως 09.03.24

error: Content is protected !!