ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Christina Economou: New kid on the block!

Το ελληνικό brand ‘Christina Economou’, με αφορμή την έναρξης της συνεργασία του με το Attica στο Golden Hall και τη δημιουργία του νέου Pop up Store του, παρουσιάζει στο κοινό τις υψηλής αισθητικής δημιουργίες από τη συλλογή AW14/15 με ένα event σήμερα, Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου, από τις 18:00 έως τις 21:00.

d

To luxury brand Christina Economou είναι μια φρέσκια παρουσία στο χώρο του ελληνικού prêt-à-porter, που προέκυψε από την ανάγκη της δημιουργού Χριστίνας Οικονόμου να εκφραστεί, χρησιμοποιώντας σαν καμβά τα ωραιότερα υφάσματα και σχέδια. Πρόκειται για μια νέα Ελληνίδα σχεδιάστρια με πλούσιο βιογραφικό στον χώρο της μόδας, που οραματίζεται ρούχα ιδιαίτερα, τα οποία διακρίνονται από διαχρονική κομψότητα, αλλά έχουν παράλληλα τη σύγχρονη προσέγγιση που απαιτείται στις μέρες μας.

f
Μεταξωτά υφάσματα που παράγονται στην ιστορική πόλη του Σουφλίου στη βόρεια Ελλάδα, συνυπάρχουν με δροσερές, κλασσικές γραμμές και αντισυμβατικές κοπές, και συναντώνται με πρωτότυπα prints, καθαρές μονοχρωμίες, δημιουργώντας έτσι ισορροπημένες αντιθέσεις.
Στη συλλογή FW2014-15 είναι παρόντα τόσο το urban στοιχείο, όσο και το ρομαντικό. Πλούσια υφάσματα, αιθέρια και αέρινα, floral prints, και έντονες μονοχρωμίες, δροσερές και προοδευτικές γραμμές, αντισυμβατικά κοψίματα ενσωματώνονται σε μοναδικά blazers, μεταξωτά πουκάμισα, αέρινα φορέματα και διαχρονικά παλτό.

abc
Τα πολύχρωμα floral prints της συλλογής AW2014-15 αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για τη διαμόρφωση του 1ου Pop Up store “Christina Economou” και μετέτρεψαν το lobby του 2ου ορόφου στο attica στο Golden Hall σε ένα παραμυθένιο κήπο. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει και να απολαύσει τις εκλεπτυσμένες και υψηλής αισθητικής δημιουργίες της συλλογής αυτής, από τις 3 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 15 Ιανουαρίου.

error: Content is protected !!