ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Χίλιες και Μία Τύχες» όλες δικές μας!

Κλείνω όσο πιο πολλές εκκρεμότητες μπορώ -και προλαβαίνω- για να φύγω για τις Σπέτσες. Η φετινή γιορτή της 28ης Οκτωβρίου για όσους από εμάς έχουμε παιδιά που πάνε ακόμα σχολείο πέφτει as good as it gets, Παρασκευή, οπότε έχουμε ένα ολόκληρο τετραήμερο δικό μας. Όσοι δε έχουμε παιδιά μαθητές που ο Πολιούχος του σχολείου τους είναι ο Άγιος Δημήτριος, κερδίζουμε άλλη μία δική μας, όλη δική μας ημέρα αργίας. ?Extra bonus, οι ευοίωνες μετεωρολογικές προβλέψεις, με best of την viral πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτολγου για “Τo «γαϊδουροκαλόκαιρο» ή «καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου» σύμμαχος των εκδρομέων του τριημέρου της εθνικής επετείου του «ΟΧΙ». Sounds like heaven!!!!! Αυτή κι αν είναι τύχη, νιώθω όχι μία, αλλά χίλιες και μία τύχες πάνω από τις ηλιόλουστες εικόνες που παίζουν και διαδέχονται η μία την άλλη σαν άλλος κουλοχέρης στο μυαλό μου, και με αυτά και με τα άλλα, έχουμε ακόμη Τρίτη και εγώ ετοιμάζω sac de voyage!

Ολοκληρώνω το κείμενο που έχω μπροστά μου, στέλνω και τα mail που περιμένουν από εμένα, και λίγο πριν κλείσω και το laptop μου (ελπίζω για όλο το autumn break που μας χαρίζει η Εθνική μας Επέτειος), φοράω και το Eye See You δαχτυλίδι της Treasure Box  , όλα τα σημάδια μου δείχνουν να μπω να παίξω το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΧΕΣ». Όλα τα σημάδια είναι με το μέρος μου! Δεν επιλέγω το συγκεκριμένο παιχνίδι τυχαία -έστω κι αν βασίζεται αποκλειστικά στην τύχη του παίκτη- κυκλοφόρησε μόλις πριν έναν μήνα περίπου και έχει την ιδιαιτερότητα ότι, για πρώτη φορά, δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να δουν αν κέρδισαν μέσα από μια 3D απεικόνιση.

To νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΥΧΕΣ» προσφέρει σε 1.000 + 1 νικητές από 1.000 ευρώ και μοιράζει συνολικά 9.000.000 ευρώ, με κάθε λαχνό του παιχνιδιού να κοστίζει μόλις 5 ευρώ. Γιατί έχει πλάκα? Γιατί για πρώτη φορά, οι παίκτες μπορούν να δουν τα κέρδη τους μέσα από έναν νέο πιο διασκεδαστικό 3D τρόπο (εκτός από τον παραδοσιακό τρόπο, που σκρατσάρουν τον λαχνό τους), σκανάρουν μέσα από OPAP Store App και μία εντυπωσιακή 3D απεικόνιση τους δείχνει αν έχουν κερδίσει.


Άκου τώρα: Εφόσον επιλέξουμε να δουμε το αποτέλεσμα σε 3D, πρέπει να σκρατσάρουμε την περιοχή πάνω δεξιά στον λαχνό και να σκανάρουμε το QR code στο κινητό μας, μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να συνεχίσουμε να έχουμε στραμμένη την κάμερα του κινητού μας επάνω στον λαχνό, ώστε να ζήσουμε την εμπειρία της επαυξημένης πραγματικότητας. Το μέγιστο ποσό που μπορεί να κερδίσει κάποιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι 100.000 ευρώ.

Do you feel lucky today? ????

Αν όχι σήμερα, που οι χίλιες και μία τύχες μας ξεδιπλώνουν ένα extra bonus πενθήμερο, πότε?

error: Content is protected !!